Ceca Ražnatović
Dejan Briza/Alo!
Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je odlučila da tom prilikom iznese sve što joj je dugo na duši, a tiče se sukoba sa koleginicom.

"Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja slabije čujem, bila sam u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru - ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namere, ja nisam takva osoba", rekla je pevačica.

Ceca je potom dodala da i pored svega, Dragani želi blistavu narednu godinu.

Komentari (3)

Nismo od juče

20.12.2018 14:45

Za Draganu nisam čuo da se ikada bavila kriminalnim poslovima i nosila nanogicu. Nisam čuo ni da joj je muž poznati kriminalac. Deca joj ne žive u tabloidima već u školi. Žena vodi miran porodični život i zašto bi imala potrebu da se bavi Cecom.

Duda

20.12.2018 23:51

@Nismo od juče - U redu za prvi dio komentara, ali Dragana, iz nekog cudnog razloga, vec godinama unazad prica protiv Cecine djece. Ne imenuje ih direktno, ali ima potrebu da naglasi kako se djeca jedne tamo njene kolegice ekspiniraju u medijima. Sta je briga sta rade tudja djeca. Ako ne prica o tudjoj djeci, prica o svom bogatstvu. Kako nema hita vec decenijama to joj je izgleda jwdini nacin da bude u javnosti. Da li neko zna i jednu njenu pjesmu snimljenu u zadnjih 25 godina?

Pedja

20.12.2018 17:46

Kakav primitivan outfit. Ne zna se da li je krenula u cirkus ili na vasar!