"TI SI SA DRUGE STRANE REKE, TAMO SE LETI BEZ KAJTA..." Nigorev govor na Gruovoj sahrani će vam pokidati dušu na sto komada! Zbog njegovih reči su svi grcali u suzama!

Ispratio je svog prijatelja u večnu kuću.

Sahrana Dalibora Andonova Grua
Sahrana Dalibora Andonova Grua, Foto: E stock

Reper Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas na groblju Orlovača. Veliki broj kolega ispratio je repera na večni počinak, a njegov prijatelj i kolega Igor Lazić Nigor održao je potresan govor koji je slomio prisutne. Nigor je u ruci držao dve crvene ruže.

STOTINE LJUDI PLAČE ZA POGINULIM REPEROM! Gruov otac utučen sedi ispred kapele, a onda su stigli oni, i to na motorima! (FOTO)

 

- Dragi prijatelji skupio sam snage ako budem mogao da vam se obratim. Tišina! Ne prekidaj me jer ćemo prekinuti trenutak koji postaje večnost. Ćutim! Pustimo da juče napravi danas večnim sutra. Ne prekidajmo je! Reči nisu dobrodošle, čak ni one koje nam se čine najveselijim. Mi nismo sposobni da govorimo o smrti, možemo samo da verujemo da je rođenje važna stvar, a smrt samo sitnica koja ne prekida besmrtnost. Ćutimo! Neka se čuje tišina tvog veselog osmeha i iskrenosti.

"DRUŽE MOJ, NEĆEMO ZAJEDNO UĆI U NOVU GODINU" Prijatelji i kumovi se opraštaju od Grua! Čitulje poginulom reperu lome i najtvrđa srca! (FOTO)

Sahrana Dalibora Andonova Grua
Sahrana Dalibora Andonova Grua, Foto: G.T./Alo

Ne prekidajmo je! Pustimo je da pobedi tamu, nažalost Bog uzima samo najlepše cveće, što si ti za sve nas, porodicu, prijatelje... ali Bog ima svoj plan, mi grešni i nepokajani tek se osvestimo onda kada izgubimo najbliže prijatelje. Dragi moj Dalibore, šta da ti kaže tvoj prijatelj, ti si sa druge strane reke, tamo se leti bez kajta... nema sumnje da te čekaju Nebojša i Duško, i da ćete vas trojica biti hip hop trio univerzuma gde neće biti konkurencije. Doći će jedan dan kada svi moramo da odemo, a do tada svi mi i ja čuvamo uspomenu na tvoj osmeh, dobrotu i muziku. A do tada vidimo se, a kada budem došao gore imaćemo jednu lozinku, a to će biti zvižduk. Znaćete da sam to ja. Počivaj u miru.

NIGOR, GOCA TRŽAN, KNEZ... Kolona poznatih na Orlovači! Došli da isprate Grua na večni počinak! (FOTO)

Komemoracija Daliboru Andonovu Gruu
Komemoracija Daliboru Andonovu Gruu, Foto: G.T./Alo.rs

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Porodica i prijatelji prate Gura na večni počinak

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi