NIKO NE SME DA POZOVE UDOVICU! Nigor se pre 2 dana čuo sa Gruom, a ono o čemu su pričali će vam zariti nož u srce! Kao da su predosetili tragediju!

Velika tuga!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Dejan Briza/Alo!

Dalibor Andonov Gru je danas tragično izgubio život kod Nautičkog kluba "Zemun" kada je vozeći kajt upao u Dunav.

 

Kako saznajemo, Gruovi najbolji prijatelji Igor Lazić Nigor i Bane Lalić danas nisu od šoka mogli da progovore, kad su čuli za strašne vesti.

STRAŠNA OLUJA GA ODNELA U SMRT Poslednju fotografiju Gru je objavio pre samo nekoliko sati, pogledajte šta je radio tada! (FOTO)

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Youtube/IDJVideos.TV

- Nigor i Bane MVP ne mogu da pričaju, samo plaču. Nigor je sa suprugom u Borkovcu i otkad je čuo šta se desilo samo ponavlja „ne, ne, ne“ i plače. On se prekjuče čuo sa Gruom i savetovao ga je da ne ide više na kajting, koji je Gru obožavao. Celo društvo mu je pričalo: „Deda, batali više to, koliko godina imaš, smiri se. Idu zima i skijanje”- rekao je izvor za "Alo".

STRAŠNA OLUJA GA ODNELA U SMRT Poslednju fotografiju Gru je objavio pre samo nekoliko sati, pogledajte šta je radio tada! (FOTO)

Nigor, Igor Lazić
Nigor, Igor Lazić, Foto: Foto: Printskrin/Balkaninfo

- Gru je samo ponavljao: „Šta vam je, mogu ja još!”. Inače, žalio se u poslednje vreme čas na nogu, čas na leđa, pa su mu zbog toga prijatelji savetovali da batali ekstremne sportove od kojih je bio zavisnik već godinama - rekao je izvor za "Alo!" i dodao da Gruovu suprugu Danicu niko od prijatelja ne sme ni da pozove.

STRADAO U NESREĆI! Poginuo reper Gru!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dragana Mitar otkrila šta se dešavalo u Centru za socijalni rad!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi