NOVI PROJEKAT Nevena Božović: "Nije bilo lako, osećam veliku odgovornost"

"Da sam mogla da biram - to bi bilo to".

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Promo

Nevena Božović je svoju letnju idilu I boravak na plaži morala da prekine zbog poslovnih obaveza. Naime, ona je potvrdila svoje učešće u najvećem radijskom projektu ZPZ Xtra koji startuje 15.jula na Radiju S.

Nevena je obradila Čolinu pesmu “Produži dalje” koja će biti emitovana u sredu 15. Jula u 9h na Radiju S, dok će spot za pesmu biti premijerno prikazan istog dana u 14h na yt kanalu Radija S.

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Promo

-Da sam mogla da biram - to bi bilo to. Jako sam uzbuđena zbog pesme koju sam snimila I što je to pesma Zdravka Čolića. Imam veliku odgovornost, a u isto vreme veliko zadovoljstvo I sreću. Jedva čekam da posle nekog vremena vidim konačan utisak kod publike I kod ljudi koji ovu pesmu znaju iz 1977. godine. Veliki hit kao što je pesma “Produži dalje” nije bilo lako napraviti u potpuno drugačijem stilu I aranžmanu. Iskreno se nadam da smo uspeli da približimo malo drugačiji zvuk, a da opet to ostane Zdravko Čolić – rekla je Nevena Božović.

Pored Nevene, u ovom projektu učestvuju Anđelina, Sara Jo, Zoi I Edita, a za svaku od obrada biće snimljen I video spot.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi