Nevena Božović sa dečkom
Ivan Dobričić
Nevena Božović sa dečkom

Ivan Dobričić

Nevena Božović sa dečkom, Foto: Ivan Dobričić

Ona je rešila da ovo leto provede u Budvi, odakle je njen dečko, pilot Nikola Ivanović. Da je njihova veza i te kako ozbiljna, svedoči i činjenica da je Nevenina majka pre nekoliko dana upoznala budućeg zeta. Kako „Alo!” saznaje, ona je bila oduševljena njima, te je čestitala ćerki na odličnom izboru.

Paparaco „Alo!” uslikao je Božovićevu sa dečkom u Budvi, u jednom od popularnih lokala, gde su uživali u ćaskanju sa njegovim prijateljima, a nekoliko dana kasnije mladi par smo uslikali u društvu Nikoline tašte Ružice Božović.

Nevena Božović sa dečkom

N.M.

Nevena Božović sa dečkom, Foto: N.M.

- Ružici je oduvek bilo važno da Nevena pored sebe ima čoveka koji će je voleti i poštovati. Kada je videla da je veza njene ćerke sa pilotom ozbiljna, poželela je da ga upozna. Neveni je bilo drago što je njena majka sve to lepo prihvatila i sada konačno može da odahne i da se ne brine šta će joj reći. Ružica je oduševljena budućim zetom - otkriva izvor za „Alo!”.

Pročitajte još:

Komentari (3)

goga

23.07.2018 07:30

Ruzica je gospodja cije manire, intelekt i lepotu je Nevena nasledila!Mama je bila velika ljubav oca naseg najboljegg tenisera!

Zacudjena

23.07.2018 09:15

Ja sam mislila da je naucila da se oceslja. Al dovraga...

mare

23.07.2018 15:20

Ruzica je najlepsa Mitrovcanka od kad postoji fotografija!