Nevena Božović
E-stock Ivan Dobričić
Nevena Božović

Profimedia

Nevena Božović, Foto: Profimedia

Nevena Božović se preselila u Budvu nakon što je izgovorila sudbonosno „da“ pilotu Nikoli Ivanoviću, a kako VIP ekskluzivno otkriva, mladi bračni par već nekoliko meseci živi u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga.

Kako saznajemo, Nevena i Nikola su se odlučili za to jer žele da od starta samostalno grade svoj život, a mladi bračni par je od hotelskog apartmana uspeo da napravi dom.

PROČITAJTE I:

 

- Nevena od aprila zvanično živi sa Nikolom u Budvi, a čim su se venčali, uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov novi dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat - ispričao je izvor blizak bračnom paru i dodao:

Nevena Božović

Printskrin

Nevena Božović, Foto: Printskrin

- Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama. 

Nevena Božović

Alo!/Masanori Jošida

Nevena Božović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Međutim, činjenica je da se Nevenin suprug rano osamostalio kada se pre nekoliko godina iselio iz porodične kuće, a ona nije imala ništa protiv toga da mu se pridruži u takvom načinu života - kaže naš izvor.

PREPORUČUJEMO I:

 

 

- S druge strane, Nikola se na sve načine potrudio da svoj momački apartman pretvori u kutak u kojem će se Nevena osećati prijatno. Za svoju suprugu je naručio klavir kako bi Nevena mogla da svira i komponuje, a novi dom su ukrasili i mnogim sitnicama i detaljima koje su doneli sa zajedničkih putovanja. Iako žive u hotelskom apartmanu, ipak su uspeli da od njega naprave pravi dom - kaže naš izvor i objašnjava da bračni par rado koristi sve pogodnosti takvog stila života.

Na svadbu pukli 70.000 evra

Nevena Božović se udala za Nikolu Ivanovića krajem aprila u Budvi, a kako je „Alo!“ svojevremeno pisao, mladenci su na svadbeno veselje potrošili oko 70.000 evra.

- Nevena je oduvek želela da se uda u venčanici koja je specijalno kreirana za nju, pa nije žalila što je za haljinu na kraju dala 5.000 evra. Osim toga, svadbeno veselje organizovali su u jednoj od najluksuznijih svečanih sala, gde su za svadbeni ručak za 300 gostiju potrošili nekoliko desetina hiljada evra. Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpeva pesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je to ispunio i nije mu bilo mnogo da iskešira 15.000 evra, koliko je hrvatski pevač tražio - ispričao je svojevremeno izvor „Alo!“.

- Nikola je nedavno na poslednjem spratu hotela otvorio jedan od najluksuznijih restorana u Budvi. Nevena barem ne mora da razmišlja o kuvanju, dovoljno je da sa suprugom ode na poslednji sprat i uživa u specijalitetima.

 

Takođe, ne mora da razmišlja ni o održavanju doma jer su za to zadužene sobarice, koje svakodnevno čiste njihov apartman - kaže naš izvor. 

- Osim toga, u prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi, njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu - kaže naš izvor na kraju. 

Nevena Božović

E-stock Ivan Dobričić

Nevena Božović, Foto: E-stock Ivan Dobričić

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

Miljana Kulić progovorila o pomirenju sa Zolom!