MITROVIĆ PRELOMIO Nema više rijalitija na "Pinku", evo šta će se dogoditi sa "Zadrugom"!

Velike promene!

Željko Mitrović
Željko Mitrović, Foto: Alo!

Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović odlučio je gledaocima da ponudi novu seriju "Crveni mesec", ali i isto tako manje rijaliti programa u sledećoj sezoni. OVDE pogledajte ko se uskoro vraća u "Zadrugu"!

 

– U ovoj ekspanziji rijaliti programa ljudi su razvili jednu potpuno drugačiju emociju i oni su, praktično, u nedostatku igranih programa potražili emociju u rijalitijima, gde imamo jednu autentičnu razmenu energije i zato tu tranziciju sada moramo odraditi spretno, kako bi igrani programi u narednih nekoliko godina potpuno zamenili rijalitije rekao je Mitrović i dodao:

Zadruga
Zadruga, Foto: printscreen

– Mislim da će ovo nadmašiti gledanost rijalitija, apsolutno. Ako se to ne desi, onda ćemo biti svi poraženi, i ovi talentovani glumci i kompletna produkcija. Što se tiče daljih planova, u sledećoj sezoni će biti kombinovani program i nećemo potpuno prestati sa njim i verujem da će se u narednih nekoliko godina steći uslovi da se potpuno izmestimo iz sfere rijalitija završio je čelnik ružičaste televizije.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Marko
  21/05/2019 - 22:31
  Mitrovicu ne boj se samo gasi rijaliti i bices na konju.Ovo vise niko ne gleda
 • Korisnik: Ivan
  21/05/2019 - 22:29
  Ovakvi nasilni rijalitiji kao što su Zadruga i Parovi nam nissu potrebni.
 • Korisnik: goran
  21/05/2019 - 22:15
  bravo za Željka. To će ti biti najpametniji potez. Zadruga i parovi su urnisali narod i osim pijanluka i tuča i u velikoj meri psovanja tu ama baš ništa pametno nije moglo ni da se vidi a ni čuje.
 • Korisnik: Cica
  21/05/2019 - 21:41
  Gospodine Mitrovicu,ja sam odusevljena. Hvala vam do neba!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi