Nekada je bila Miss Jugoslavije, bavila se pevanjem, doživela je strašnu porodičnu tragediju, a sada je nepropoznatljiva! (FOTO)

Alo.rs/Blic/T.Đ | vip 2021-02-23 08:19:23 2021-02-23 08:19:23

Devedesetih godina snimila je i par albuma, ali je njena muzička karijera prestala kada je otac njenog deteta tragično izgubio život

printscreen

Pevačica Andrijana Dabetić Anči bila je popularna devedesetih godina, a njen muzički uspon počeo je 1992. godine. Međutim, poslednjih godina nismo imali prilike da je vidimo u javnosti.

Anči je bila poznata i kao Mis Jugoslavije 1994. godine. Snimila je šest albuma, a onda se povukla sa scene.

Nikada nije htela da otkrije ko je otac njenog sina Marka, a kada ju je zadesila tragedija o njoj je govorila javno.

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - rekla je Anči jednom prilikom za "Svet".

Anči se sada pojavila u "Grand magazinu", a u komentarima na društvenim mrežama mogu se pronaći oni sledeće sadržine: "Nisam je prepoznao", "koliko se promenila", "druga osoba" , "kakav dekolte" i slično.

Pročitajte još

 

Expand player
Pogledajte više