Neda Ukraden
Rajko Ristić/Alo!
Neda Ukraden

Rajko Ristić/Alo!

Neda Ukraden, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica kaže da su unuci njena snaga koja je pokreće, te da je srećna što joj je kuća puna naslednika, naročito zato što je ona bila jedinica, baš kao i njena ćerka.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako kaže, rođenje sada već šestogodišnjakinja je za nju bio početak života o kojem je maštala - da stvori veliku porodicu koju ranije nije imala.

"Odrasla sam kao jedinica, kao i moja ćerka. Ona je moja najveća snaga. Bogu hvala da mi je sa zetom Peđom podarila najveće blago na svetu, moje unuke, tri moja najveća pokretača i moju sreću. Ja sam srećna žena, zaista, i ništa više od života ne tražim. U ovim godinama imam publiku od 7 do 77 godina, pored srećne porodice, pa šta više da poželim", kaže Neda, koja se igra sa unučićima dok razgovaramo.

Pevačicina ćerka Jelena kaže da je Neda retko kod kuće, zbog putovanja i nastupa, ali da joj nikada nije zasmetala dečja graja, ma koliko se umorna vratila sa puta:

"Mamu deca raduju najviše na svetu i uz njih joj sve lakše prolazi. Kad nas je u februaru napustila baka posle duge i teške bolesti, mamu su jedino unuci mogli da nasmeju i skrenu joj misli. Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to retko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nežna baka unucima."

Od unuka očigledno je da će Aleksandra naslediti baku jer voli da drži mikrofon u ruci, za razliku od bakine imenjakinje, koja je povučena umetnica. Neda kaže da je ona raduje crtežima koje joj ostavlja na krevetu u sobi. Što se tiče četvorogodišnjeg Dušana, on je bakin omiljeni muškarac i za sada jedini u srcu.

"Pitaju me gde mi je muškarac, evo ga, to je moj Dule, moje srce. On baku dočeka raširenih ruku i sa nežnim rečima. Drugi muškarac koji bi me skroz osvojio se nije pojavio i nijedan nije znao da me prati i da ispoštuje moje želje. Ni moj bivši muž nije razumeo moj posao, smetao mu je", pomirljivo zaključuje pop zvezda.

Neda Ukraden

Dejan Briza/Alo!

Neda Ukraden, Foto: Dejan Briza/Alo!

Teško je shvatiti fenomen Nede Ukraden, koja je u avgustu napunila 68 godina, a njena karijera, energija i sjaj u očima ne jenjavaju.

Komentari (1)

SQ

04.01.2019 20:02

Neda je baka koja dolazi na svaki "dan sa bakama i dekama" u vrtić,ćerka i zet obični,normalni i kulturni mladi ljudi.Divna porodica,i zato pozdrav njima i unučićima,našim dlugalima iz v'tića