Neda Ukraden
Nenad Vujanović
Neda Ukraden

Nenad Vujanović

Neda Ukraden , Foto: Nenad Vujanović

Pročitajte još:

- Šta hoćete od mene? Neću da dajem izjave. Šta mi prilazite, šta mi prilazite? Nemojte da mi prilazite, neću da vam dam izjavu - urlala je Neda kao da je želela da dodatno skrene pažnju na svoj dolazak u „Grand“.

Iako su kolege novinari iz poštovanja prema njenim godinama i karijeri pokušali da je smire, ona je nastavila sa prostačkim ponašanjem, koje ne priliči dami u sedmoj deceniji života.

Remont posle odmora

Paparaco „Alo!“ uslikao je Nedu Ukraden krajem jula ove godine na jednoj od plaža u Crnoj Gori, a kako je bila bez šminke i frizure, jedva smo je prepoznali. No kada se pojavila na snimanju emisije „Nikad nije kasno“, Neda je bila u top-formi. Lice nikad zategnutije, a obrve nikad više iscrtane i tetovirane.

- Eto vam druge zvezde koje gurate i o kojima pišete, a meni ne prilazite. Pa je l’ vi znate da televizija iz Ruminije mene šalje u Las Vegas na festival, gde nastupam sa Enrikeom Iglesijasom? A ne postoji televizija iz Srbije koja je mene poslala na neki festival - urlala je Neda, očigledno želeći da nam poruči da je možda spremna za „Evrosomg“, ali da nema ko da je pozove.

Očigledno je da folkerki nije bio dan za pojavljivanje u javnosti, pa se nadamo da će svaki sledeći izlazak pred novinare biti uspešniji. Da ne kažemo - kulturniji.

Komentari (3)

ja

02.11.2018 07:44

ne moze da podnese sto je stara i sto ima mladih i lepsih od nje kompleksi su cudo

mima

02.11.2018 07:56

Ako vec pisete, onda je ne nazivajte folkerkom... Nije ni cudo sto se ponasa tako..

zloca

02.11.2018 08:06

Mozes misliti zvezda,bez nje se moze. Iztice joj rok trajanja