Nataša Bekvalac
Promo/ Miloš Nadaždin
Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, Foto: Promo/ Miloš Nadaždin

Pored spektakularnog koncerta koji je priredila svojoj publici 14. februara 2020. godine u prepunoj „Štark areni“, Bekvalčeva će ovu godinu pamtiti i po tome što je jedna od retkih javnih ličnosti koje su otvoreno podržale LGBT populaciju i odlučile da se, uprkos negativnim komentarima, zauzmu za ovu zajednicu.

Nataša kaže da, uprkos lošim stvarima koje su nam se desile sa pandemijom koronavirusa, ona veruje u bolje sutra i nema nameru da razmišlja negativno.

- Pamtim samo lepe stvari, pa će tako biti i kada je 2020. godina u pitanju - rekla je Nata za „Alo!“.

Bekvalčeva je tokom godine koja je na izmaku dobila, ali i dala veliku podršku LGBT zajednici koja je oduševljena činjenicom da je na sve moguće načine promovisala njena prava.

Nataša Bekvalac

Promo

Nataša Bekvalac, Foto: Promo

 - Kroz karijeru sam se mnogo puta srela sa osudama javnosti, tako da mogu da razumem kako im je. Ali treba uzeti u obzir da sam ja, kao i većina ljudi koji ovo čitaju, privilegovana. Meni nijedno pravo nije uskraćeno. A LGBT populaciji mnoga jesu. Tako da ne bi bilo fer da kažem da smo u istom položaju jer nismo - rekla je Bekvalčeva za „Alo!“

- Godinama slušam priče svojih prijatelja o tome koliko su im prava uskraćena. Osnovna ljudska prava. Moji motivi da podržim gej populaciju bili su ljudski i emotivni, a tako će biti i sve dok sam živa - rekla je Nata.

Koncert „S.O.S. za ljubav“ na kojem je bilo preko 20.000 Natašinih fanova svakako je bio kruna njene karijere. Iako je imala u planu da nastavi turneju po susednim zemljama, to se nije desilo zbog koronavirusa. Međutim, kada sve prođe pop zvezda će sa svojim timom nastaviti ono što je započela.

-To je bila najlepša noć u mom životu. Ponosno sam osetila da vredim, da nisam sama i da će jedini put kojim ću u budućnosti da koračam biti pun ljubavi, istine i muzike - rekla je Nata, koja zasad ne želi da pravi planove jer, kako kaže, neće da joj se bog smeje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Lili

03.01.2021 11:30

Polje bi ti bilo da se pozabavis svojim zivotom a ne da skupljas fanove preko LGBT populacijom.

Sladjan

03.01.2021 12:38

Nadji devojku.....daj primer mladima!!!!posto te muskarci nece jer si dobra osoba