NAJSTROŽI ČLAN "ZVEZDA GRANDA" NE BIRA S KIM NASTUPA Nećete verovati kome sve Bosanac svira za pare!

Iako Dragan Stojković Bosanac slovi za najstrožeg i najopasnijeg člana žirija u „Zvezdama Granda“, uvek je spreman da kritikuje takmičare povodom pevanja, donjih i gornjih laga, te trilera, ali je ipak je manje strog kada je reč o izboru onih sa kojima nastupa!

Bosanac
Bosanac, Foto: Screenshoot Prva

Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Bosanac je u svom orkestru, sa kojim nastupa po celom svetu, okupio vozače autobusa, vlasnike restorana brze hrane i poluanonimne pevačice iz Bosne.

 

Sve, razume se, za adekvatnu novčanu nadoknadu.

Bosanac
Bosanac , Foto: Privatna arhiva

- Svako ko dođe do Bosanca i kaže mu da voli da peva i da bi rado snimio pesmu, kao i da ima novca da to plati, dobrodošao je. Njemu čak nije važno ni kako taj neko peva, bitnije mu je koliko je spreman da iskešira - priča za „Alo!“ izvor koji živi u Luksemburgu, a koji je blizak članovima Bosančevog orkestra i dobro upoznat sa načinom na koji poznati harmonikaš pravi selekciju.

Kako nam je rekao, trenutno u orkestru Dragana Stojkovića Bosanca, sa kojima najavljuje turneje po dijaspori, nastupaju izvesni Saba Rastoder, poreklom iz Bosne, koji je do nedavno radio kao vozač autobusa, a sada je vlasnik restorana brze hrane. Osim njega, u bendu je i Slovenac Amil Biščanin, takođe poreklom iz Bosne. On je, kako nam je izvor rekao, pevač u pokušaju, svojevremeno se čak takmičio i u „Zvezdama Granda“, a trenutno drži internet televiziju koja prenosi sve Bosančeve nastupe. Žena rodom iz Bihaća, Kada Hamzić, ima snimljene dve polusevdalinke i takođe je potpuno anonimna pevačica kojoj je Bosanac obećao slavu i novac i uvrstio je u svoj bend.

Dragan Stojković Bosanac i Saša Popović
Dragan Stojković Bosanac i Saša Popović, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Ovde, u Luksemburgu, Bosanac sa svojim orkestrom nastupa početkom aprila. Pre dva dana imali su nastup u Sloveniji. Stojković na malo bolje plaćene nastupe vodi i ćerku Džidžu, pa se ovi anonimusi šlepaju uz njeno koliko- toliko poznato ime - kaže izvor „Alo!“.

On tvrdi da Stojković okuplja ljude po belom svetu i ubeđuje ih da je pred njima blistava karijera u koju moraju da investiraju ukoliko žele da postignu uspeh.

- On im uradi pesmu, uzme novac, natera ih da snime spot, naprave promociju... Sve to lepo oni finansiraju, a posle im ponudi mesto u orkestru i kreću na nastupe sa njim. Na bolje plaćene tezge vodi i ćerku, pa tako obezbedi honorar i njoj - kaže on.

Karleušu nazvao pevaljkom

Bosanac, koji nastupa sa izvesnom Kadom Hamzić, za Jelenu Karleušu sve češće govori da ne zna da peva. Nedavno je ispred studija u Košutnjaku, revoltiran zbog velikog broja fotoreportera koji su došli da fotografišu upravo Karleušu, rekao: „Jadna nam je ova zemlja ako ste se vi okupili ovde zbog pi*de jedne pevaljke.“

Kako još objašnjava naš izvor, svi članovi Bosančevog benda su skromni i dobri ljudi, pre svega naivni i lakoverni, te da im je zajednička jedino ljubav prema muzici. 

- Saba, vozač autobusa i vlasnik restorana brze hrane, dobar je čovek. Svi ga u Luksemburgu vole i niko vam od naših ljudi ovde ništa o njemu loše neće reći.

Njegova je jedina mana što voli da peva iako nema talenat za pevanje. Ljubav prema muzici jača je od svega, pa i od blama i silnog novca. Svi ga samo lažu i obećavaju mu kule i gradove, a iza leđa mu se smeju. Za razne pesme, aranžmane, spotove... Bosanac i slični njemu uzeše mu milione. Za uzvrat, naravno, nije dobio ništa - završava naš izvor.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi