AnabelaAtijas
Alo!/Vladimir Marković
AnabelaAtijas

Alo!/Vladimir Marković

AnabelaAtijas, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Učešće Lune Đogani napravila je veliki problem i nemir u njenom životu učešćem u "Zadruzi", kao i u životima njene porodice o kojima su oni otvoreno pred medijima pričali.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Anabela Atijas pokušala je da je zaštiti tokom prve sezone brojnim statusima i izjavama u medijima, ali je uvidela da mora da promeni strategiju.

 

Ona se sada tek ponekad oglašava o rijalitiju u Šimanovcima, a ovoga puta je morala da odgovori na privatne poruke koje joj šalju pratioci.

Luna Đogani

Alo!/Dejan Briza

Luna Đogani, Foto: Alo!/Dejan Briza

"Dragi moji, šaljete mi tuđe statuse koji aludiraju na to da sam stavljena u kontekst nekog kriminalca. Pominju se neke pretnje, lažni profili... Ja se isključivo lično i personalno obraćam ljudima, ne bavim se kukavičlukom iza lažnih profila. Kad god sam imala nekom nešto da kažem radila sam to oči u oči. Za mene nikakav rat ne dolazi u obzir, ja vam želim svu ljubav ovog sveta", poručila je pevačica, aludirajući na to da joj fanovi pomognu tako što će znati da ubuduće ne prenose tuđe reči kao njene.

I ovog puta iza svih pretnji upućenih pevačici i njenoj porodici stoje lažni profili. Ostaje večno pitanje da li će Anabela podneti tužbu!

Komentari (2)

MajaD:)

02.11.2018 00:24

Anabela ponovo prica istu pricu. Ona napada, preti i vredja pa zove policiju i kaze da njoj prete.

Boki

03.11.2018 17:24

Anabela pokušava da se opere. Sava i Dunav je ne mogu oprati.