Sestričina Nataše Bekvalac otvoreno o ljubavi: Ne podnosim muškarce!

Olivera Konatar | vip 2019-10-20 16:21:41 2019-10-20 16:21:41

Iskreno o novoj pesmi.

Miloš Nadaždin

Sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac Zoi krenula je putem svoje tetke, pa je nakon uspeha prve pesme „Evo“ snimila još jednu, koja nosi naziv „Zovi“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kada sam objavila prvu pesmu, mislila sam da će je poslušati moji prijatelji i podeliti je na društvenim mrežama iz sažaljenja, pa me je onda iznenadilo kada su počeli da mi stižu snimci ne samo ljudi iz cele Srbije nego i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije kako pevaju moju pesmu u kolima ili kod kuće. Upravo zbog toga sam prezadovoljna uspehom prve pesme jer nemam sa čim drugim da je uporedim, a od druge ne očekujem apsolutno ništa da se ne bih razočarala. Ipak, slagala bih kada bih rekla da se negde potajno ne nadam najboljem - rekla je Zoi za „Alo!“.

Kako njena nova pesma govori o muškarcu koji je proganja na društvenim mrežama i putem telefona, Zoi nam je otkrila da li to ima veze sa njenim privatnim životom.

- Pa, to je nešto što se ljudima dešava na dnevnoj bazi, tako da nije plod fikcije. Dešavalo se to i meni, ali trenutno me niko ne uznemirava na taj način - rekla je ona i dodala:

Ovo je bivši muž Mire Škorić sa kojim ima ćerku Milicu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 20.10.2019. 13:50 Osvanula fotka sa venčanja! Mira Škorić , Foto: Vladimir Marković Pevačica Mira Škorić retko eksponira svoj privatni život u javnosti, te se trudi da sve sačuva u svoja četiri zida. Naime, pevačica jedino ističe da je ponosna na svoju naslednicu Milicu, ko­ja je uspe­šni stu­dent me­di­ci­ne.

 

- U suštini, ne podnosim muškarce, što je i poruka mog spota (smeh).

BONUS VIDEO:

NAKON SVIH PREPUCAVANJA Ana Sević: Ovo je prava istina o meni, Darku i Loreni!

 

Expand player
Pogledajte više