Nataša Bekvalac
Alo!/ Rajko Ristić
Nataša Bekvalac

Alo!/ Rajko Ristić

Nataša Bekvalac , Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Nataša je danas gostovala u emisiji "Premijera", gde se ponovila scena od pre nekoliko godina, kada je Nata javno pred kamerama zaplakala!

Ona je govorila o svom novom hitu "Mala plava" i otkrila:

Pročitajte još:

 

- Tekst je ostao od reči do reči onakav kako ga je Bojana Vunturišević napisala, osim toga što je u jednom delu tekst išao: "Dalje ide mala plava", ali to mi je bilo previše ambiciozno, pa je onda Bojana smislila da ide: "Nisam zdrava - mala plava". Pesma nije toliko nadmena kao što zvuči i treba malo pročitati između redova. Ima tu i to "nisam zdrava", pa onda i to "amputiran", "blokiran" i sve nadalje su veštački rezovi, a kada je sve tako na "o-ruk" ne može da ne boli. Kad kažem da "nisam zdrava" to je vrisak jer mi treba pomoć, tako da to uopšte nije srećna pesma kao što zvuči - otkrila je svoju interpretaciju pesme Nataša, a onda se u emisiju uključila i sama autorka teksta da objasni naziv hita.

- "Mala plava" je svaka žena koja je hrabra, koja je spremna da posle svakog poraza ustane i krene dalje, koja voli nove početke, hrabra, vizionarka, vredna, samostalna, sitna, ali dinamitna... A "plava" zato što je sve to krojeno po mojoj velikoj prijateljici Nataši Bekvalac - ispričala je Bojana, a pevačicu su toliko ganule ove reči, odnosno to što je ona vidi na taj način, da nije mogla da zadrži suze.

Nataša Bekvalac u emisiji

Printscreen

Nataša Bekvalac u emisiji, Foto: Printscreen

 

Komentari (2)

Cale

22.10.2018 00:05

Njoj zaplakati...koja je ovo poredu emisija ...

Goga

22.10.2018 17:40

Plače, prevarise je da zna da peva.