Nataša otkrila zašto je ostavila Ljubu

I.F. | vip 2017-07-12 10:53:51 2017-07-12 10:53:51

"To se u javnosti gledalo kao da se desilo odjednom", započela je svoju ispovest pevačica.

društvene mreže

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno se razvela od drugog supruga Ljube Jovanovića, a ubrzo nakon toga uplovila je u vezu sa Lukom Lazukićem i sada je ponovo srećna.

Nataša dugo nije htela da priča o razlozima svog rastanka od Jovanovića, ali je nedavno u emisiji "Amidži šou" otkrila zbog čega joj brak sa Ljubom nije odgovarao i zašto ga je ostavila...

- Istina je da sam se razvela, nije lako. Bilo bi lepo da na početku emisije budeš malo nežniji - rekla je Nataša u emisiji "Amidži šou", a onda dodala:

- Mislim da je razvod strašno privatna stvar. Ja sam odlučila da tako bude. To se u javnosti gledalo kao da se desilo odjednom, a to je zbog toga što nisam išla da kukam po medijima kako mi je. Razvod je samo stvar odluke, niko se ne razvodi zato što mu je dobro, nego zato što mu je loše. Ja volim svoj život, on brzo prolazi. Mediokritete sam odavno prerasla, ja živim srećan život bez obzira na to šta drugi pričaju o meni. Nisam bila srećna i to je sve. U principu, Ljuba i ja nemamo komunikaciju sada, ne znam da li je bolje tako, ali ja živim onako kako se osećam i nema šanse da odustanem od toga - rekla je pevačica.

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 10, 2017 at 11:46am PDT

 

Ostaje da vidimo kakav će kraj imati veza sa Lukom i da li će on uspeti da je usrećuje do kraja života.

Expand player
Pogledajte više