KONCERT O KOJEM ĆE SE DUGO PRIČATI Nataša Bekvalac priredila noć za pamćenje: Ovo je njena bajka (VIDEO)

Pevačica je priredila nešto potpuno drugačije

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

Nataša Bekvalac koncert je priredila za sve one koji je vole, a koji su mogli da prate preko video-platforme, potpuno drugačiji od svega do sada viđenog

Nataša Bekvalac koncert je osmislila u jednom potpuno bajkovitom maniru, napravivši štimung na koji smo već pomalo zaboravili. Bez specijalnih efekata, letenja iznad bine i pirotehnike, uspela ja de stvori jednu savremenu muzičku bajku.

Ležerna i opuštena, sa društvom okupljenim kraj bazena i uz svetlost sveća i diskretnog led osvetljenja, Nataša Bekvalac je uživo izvela neke od svojih najvećih hitova.

Nasmejana i dobro raspoložena, priredila je nezaboravno veče za sve one koji je vole, ali i one kojima odgovara da na ovakav način uživaju u njenoj muzici.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

Sve je pažljivo pripremano, a da sve bude baš onako kako je želela pobrinula se Kristina Bekvalac.

Noć je bila idealna za pesmu pod zvezdama, a komadić tog neba uspela je da prenese i svima onima koji su je ove noći, ovog poslednjeg dana maja, gledali.

Sa decentnom šminkom, opuštena, u ležernom odelu i zalizane kose, uz pratnju benda Nataša Bekvalac koncert je vodila sigurno i opušteno.

Ređali su se hitovi a Nataša Bekvalac koncert nije prekidala niti pravila pauze. Okupljeni su se zabavljali, pevali s njom, a dobra atmosfera se osećala i u live prenosu.

Kao što je i obećala, Nataša Bekvalac koncert nije održala sama i nije izvodila je i hitove svojih koleginica kao što je i obećala. A onda joj se pridružila i Bebi Dol! Zajedno su otpevale legendarni “Brazil”…

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

Mreže su se usijale, a njene balade su nosile poruku svim zaljubljenima, ali i onima nesrećnim u ljubavi. Nataša Bekvalac koncert je podarila upravo njima.

Baš zbog takve, prisne atmosfere, Nataša Bekvalac koncert je učinila magičnim. Svi koji su je pratili u live prenosu su uživali, jer ta vrsta emocije nije ista kao na velikim, dvoranskim koncertima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tamara Sargac (@tamarasargac) on

A da su i prisutni uživali u ovoj bajci, svedoče i snimci na Instagramu. Noć za pamćenje i bajka koja se ispisala muzikom…

U našoj galeriji pogledajte kako je izgledao ceo koncert Nataše Bekvalac:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi