Nataša Bekvalac
Nenad Vujanović/Alo!
Nataša Bekvalac

Promo

Nataša Bekvalac, Foto: Promo

Pevačica Nataša Bekvalac oštro je osudila poslednji slučaj vršnjačkog nasilja koji se dogodio u osnovnoj školi u Barajevu, kada su dve devojčice tukle i šamarale svoju školsku drugaricu.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Nataša je na Instagramu objavila snimak tuče, a potom je apelovala na nadležne da se ovaj slučaj reši. 

- U šoku sam, imam dve ćerke i ovo mi je zbog toga stresno, ali i zbog onoga što sam sama doživela, a nikada reč o tome u javnosti nisam rekla. Onog trenutka kada muškarac digne ruku na ženu, zvanično prestaje da bude muškarac! Zanemela sam zbog ovog snimka - napisala je Bekvalčeva, dok je njena koleginica Katarina Živković osudila roditelje nasilnih devojčica.

Katarina Živković

Printscreen

Katarina Živković, Foto: Printscreen

- Svet se okrenuo naglavačke, deca više nisu deca, već monstrumi koji gledaju kako da povrede drugaricu, a još strašnije je što njihovi vršnjaci nisu uradili ništa da bi to sprečili. Bravo, roditelji, ponosite se svojom decom, biće mesta za njih u nekom od narednih rijalitija, da se makljaju međusobno, ako pre toga ne završe u nekom popravnom domu - napisala je Katarina.

Katarina Živković

Instagram

Katarina Živković, Foto: Instagram

Osim Kaće i Nataše, svoj glas protiv vršnjačkog nasilja podigao je i Nikola Rokvić, Nemanja Stefanović, ali i mnogi drugi poznati.

Nikola Rokvić

Instagram

Nikola Rokvić, Foto: Instagram

 BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!