Nataša Bekvalac
printscreen
Nataša Bekvalac

printscreen

Foto: printscreen

Možda najveći skok u karijeri u protekloj godini doživela je Nataša Bekvalac. Maksimalno je bila posvećena nastupima, radu na novim pesmama, promenila je muzički stil, održala mnogo koncerata širom regiona.

Nasuprot tome, za Natašu je 2018. bila veoma loša, jer je tada pretprela porodično nasilje i razvod od supruga Luke Lazukića, pa smo se našalili s njom da joj je u 2019. sve nadoknađeno, i to sa kamatom.

- Lepo što ste primetili. Život je prelep, ali prepun uspona i padova. Kada su mi se dešavali najveći lomovi, znala sam da je to samo prolazni period, da će proći. Čuvala sam svoje živce, svoju dušu i srce koliko sam mogla, misleći samo o periodu koji će doći. Kao nagrada nakon svih ovih rezova, teških odluka i velikih promena, 2019. jedna je od najlepših za mene - kaže pevačica, dodajući da su joj se sve želje ostvarile u protekloj godini.

- Sve što sam poželela i o čemu sam maštala, dogodilo se. Ne mogu da se setim ničega u čemu nisam uspela. Posle mučnog perioda kao da nisam imala vremena da pogrešim, jako dobro sam se organizovala i mnogo radila da bih danas živela život sa svojom decom onakav kakav želim. Mnogo odricanja i mnogo rada rezultiralo je zaista velikim uspehom za mene i moju porodicu.

Nataša Bekvalac

printscreen

Foto: printscreen

Nataša je uspela da aktuelnim muzičkim trendovima pridobije i najmlađu publiku, pa je i to svakako uticalo na veliki skok njene karijere.

- Sigurno da je najzaslužnija muzika koju pravim, ali i život koji već dve godine vodim. Verovatno i energija koju šaljem i stabilnost koju u sebi nosim doprineli su uspehu u mojoj karijeri. A malo su se namestile i zvezde (smeh) - smatra ona.

Karte za koncert Bekvalčeve u Areni, zakazan za 14. februar, brzo se prodaju, što pokazuje da je njena publika željno čekala spektakl. Zato smo pitali Natašu zašto je ona čekala ovoliko dugo da se pokloni publici u Beogradu.

- Neki kažu dugo, ja kažem taman. Održala sam na hiljade koncerta i svirki i baš toliko mi je bilo potrebno da, kada budem 14. februara stala na veliku scenu Arene, budem potpuno sigurna u sebe, u ljude oko sebe, u svoju publiku i priredim im dvoipočasovni spektakl - kazala je pevačica, napominjući da neće ispratiti trend da na kraju koncerta izvede ćerke na binu, kao što su to uradile neke njene kolege.

Nataša Bekvalac

E-Stock/Aleksandar Baclija

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

- Mislim da mojim ćerkama nije mesto na sceni na kojoj ja pevam. Hana je dovoljno velika da bude u publici, a Katja u vreme kada počinje moj koncert - spava. Ali će za koju godinu moći da pogleda snimak i, nadam se, bude ponosna na mene i na sve što se dešavalo dok je ona spavala.

Novogodišnje poklone za svoje naslednice već je pripremila.

- Hani sam ispunila višegodišnju želju da dobije sestru. Ona je ove godine poželela patike (smeh). A Katju smo pretrpali igračkama i svim stvarima koje je interesuju i čine radosnom. Sledeće godine pretpostavljam da će tačno znati šta želi. Ove godine smo samo slutili. Ja ću za Novu godinu poželeti da sve bude dobro - zaključila je Nataša.

Nataša Bekvalac

Alo!

Foto: Alo!