Nataša Bekvalac
Nenad Vujanović/Alo!
Nataša Bekvalac

Instagram

Nataša Bekvalac, Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica se potrudila da proslava Katjinog rođendana svima ostane u pamćenju, te je iznajmila igraonicu i animatore, a čitava zabava bila je podređena slavljenici. 

Nataša Bekvalac

Instagram

Nataša Bekvalac, Foto: Instagram

- Katja je rođena 28. februara, ali je Nataša morala da organizuje proslavu nedelju dana ranije, jer nije mogla da pronađe igraonicu koja je na devojčicin rođendan imala slobodan termin. Nataša je do detalja isplanirala kako će izgledati proslava, te se potrudila da svaki detalj bude podređen slavljenici. Od roze balona, torte i kolačića u obliku flaminga, animatora koji su nosili svetleća krila - sve je to Nata sama smislila - kaže naš izvor i nastavlja:

Nataša Bekvalac

Instagram

Nataša Bekvalac, Foto: Instagram

- Osim najbližih Natašinih prijatelja i porodice, na prvoj Katjinoj žurki je bilo dosta dece, te se pevačica potrudila da ona najviše uživaju. Nakon što su gosti pomogli Katji da ugasi svećicu na torti, Nata je tražila da se u igraonici ugase svetla, jer su tada Hana i ona stavile krila koja svetle u mraku i tako devojčici otpevale rođendansku pesmu. To se Katjinim najmlađim gostima posebno dopalo - kaže naš izvor na početku razgovora i objašnjava da se pevačica posebno potrudila oko stajlinga slavljenice.

Luka nije video ćerku tri nedelje

Otkako se pevačica Nataša Bekvalac iz Beograda preselila u rodni Novi Sad, Luka Lazukić svoje pravo da viđa ćerku Katju može da ostvari svake srede u prostorijama Centra za socijalni rad u Novom Sadu. Međutim, to se poslednjih mesec dana nije dogodilo. Naime, kako "Alo!" saznaje, Lazukić tri nedelje nije video ćerku, a Centru je svaki put poslao obaveštenje da je zbog poslovnih obaveza sprečen da dođe u Novi Sad.

- Katja je nosila roze haljinu od perja, koju je kreirao poznati novosadski dizajner sa kojim Nataša već godinama sarađuje. Osim slavljenice, njegove kreacije su nosile i ponosna mama i Hana, Natašina ćerka iz prvog braka. Te haljine su prilično skupe, ali Nata nije žalila novac, te je samo za rođendanski stajling iskeširala više od 1.000 evra - kaže naš izvor i otkriva da je devojčica dobila dosta skupocenih poklona za prvi rođendan. 

- Osim igračaka, Katja je dobila puno dečje garderobe, ali i nakita. Porodica i bliski prijatelji poklonili su devojčici "svarovski" ogrlice i narukvice, koje će Katja moći da nosi tek kada bude malo porasla - kaže naš izvor na kraju razgovora.