Ana Nikolić, Nataša Bekvalac i Emina Jahović
Alo.rs
Ana Nikolić, Nataša Bekvalac i Emina Jahović

Alo.rs

Ana Nikolić, Nataša Bekvalac i Emina Jahović, Foto: Alo.rs

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak pevačicama, ideja za saradnju potekla je od Jahovićeve koja je napisala tekst, a Nataša i Ana oberučke su prihvatile taj predlog. Kako saznajemo, Nata, Ana i Emina uskoro će snimiti i spot, a u novom singlu će pevati o svom iskustvu sa muškarcima, ali i tome kako su uspele da prevaziđu sve ljubavne brodolome.

Emina Jahović

Alo! Vladimir Marković

Emina Jahović, Foto: Alo! Vladimir Marković

- Pevaće o svom iskustvu sa lošim muškarcima, a poneki stih opisivaće iskustvo svake ponaosob. Pevaće o svojim ljubavnim brodolomima, ali i o tome kako su iz svakog lošeg iskustva uspevale da izađu snažnije. Na neki način Emina, Ana i Nataša će kroz pesmu da se obračunaju sa bivšima, a planiraju da snime i se*si spot - priča naš izvor.

Bekvalčeva i Emina su već sarađivale na pesmama „Gospodine“ i ,,Muško više ne mogu“, koja je jedna od onih u kojima se Nikolićeva definitivno pronalazi.

Nataša Bekvalac

Promo/ Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac, Foto: Promo/ Miloš Nadaždin

- Njih tri se međusobno poštuju i prate rad jedna druge. Ana ne sumnja da će nakon Natinog i Emininog dueta njihova pesma proći još bolje, s obzirom na to da je spremna da uloži posebnu emociju u zajedničku pesmu - kaže izvor ,,Alo!“ i dodaje:

- Tekst ih je definitivno kupio na prvu, a muzika je moderna i prati stil sve tri. Nata će u spotu biti jedina vatrena plavuša, dok će seksi brinete Ana i Emina plesati oko nje. Čeka se lepo vreme za snimanje, lokacije su među najskupljima u Beogradu, jer su putovanja zbog situacije sa koronavirusom dosta otežana - otkriva izvor blizak pop divama.

Ana Nikolić

E-stock

Ana Nikolić, Foto: E-stock

Podsetimo, Nataša, Emina i Ana su se u protekle dve godine razvele od svojih muževa, o čemu su javno govorile. Sudeći po tome što su njihovi razvodi bili najpropraćenije teme u medijima, pesma posvećena svim lošim muškarcima postaće pravi hit koji će ove pop zvezde pevati sa posebnom emocijom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: