Nataša Bekvalac
Alo!
Nataša Bekvalac

Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Alo!

Posle uspešnog koncerta koji je održala pred 20.000 ljudi, Nataša Bekvalac kaže da još ne može da dođe sebi. Ona je beogradsku publiku iznenadila nastupom koji je održala u sredu veče, a tada je za „Alo!“ još jednom podelila impresije sa koncerta u „Areni“.

- Još sam u šoku i neverici i nisam sabrala utiske s koncerta. Letela sam visoko i sada je normalno da budem u malo lošijem raspoloženju. Nije ovo moj pad, ali veoma mi nedostaje ona vrsta adrenalina i pozitivne tenzije koja je vladala prethodnih meseci rekla je Bekvalčeva i dodala da od koncerta nije profitirala, naprotiv.

Nataša Bekvalac

E-stock

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock

- „S.O.S za ljubav“ je bio jedan od najvećih muzičkih projekata kod nas, ali je bio i moj finansijski debakl. Moraću da poradim na finansijama jer je ovaj koncert bio ostvarenje moje najveće želje, a novac mi nije bio ni na kraj pameti. Međutim, ako budemo ponavljali ovakav šou u nekoj drugoj državi, nadam se da će neko novčano da me pogura. Minus je mala reč posle ovog koncerta, ali plus koji osećam u srcu nema cena - kaže Nataša za „Alo!“ . 

Komentari (1)

Grga Pitić

28.02.2020 08:04

siritica naša medena