Nataša Bekvalac bez dinara. Kaže da joj je srce puno zbog koncerta, ali džepovi prazni!

Katarina Lazarević | vip 2020-02-27 15:39:55 2020-02-27 15:39:55

Bez dlake na jeziku...

Alo!

Posle uspešnog koncerta koji je održala pred 20.000 ljudi, Nataša Bekvalac kaže da još ne može da dođe sebi. Ona je beogradsku publiku iznenadila nastupom koji je održala u sredu veče, a tada je za „Alo!“ još jednom podelila impresije sa koncerta u „Areni“.

- Još sam u šoku i neverici i nisam sabrala utiske s koncerta. Letela sam visoko i sada je normalno da budem u malo lošijem raspoloženju. Nije ovo moj pad, ali veoma mi nedostaje ona vrsta adrenalina i pozitivne tenzije koja je vladala prethodnih meseci rekla je Bekvalčeva i dodala da od koncerta nije profitirala, naprotiv.

- „S.O.S za ljubav“ je bio jedan od najvećih muzičkih projekata kod nas, ali je bio i moj finansijski debakl. Moraću da poradim na finansijama jer je ovaj koncert bio ostvarenje moje najveće želje, a novac mi nije bio ni na kraj pameti. Međutim, ako budemo ponavljali ovakav šou u nekoj drugoj državi, nadam se da će neko novčano da me pogura. Minus je mala reč posle ovog koncerta, ali plus koji osećam u srcu nema cena - kaže Nataša za „Alo!“ . 

Expand player
Pogledajte više