HAOS! Našeg poznatog pevača supruga ostavila sa tek rođenim sinom! Deceniju kasnije ponovo su bili u centru skandala!

Buran porodični život estradnog para

Tvrdi da nije  kriv: Hasan Dudić
Foto: Dejan Briza

Pevač Hasan Dudić već 40 godina se bavi muzikom, a u mladosti bio u braku sa pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom ima sina Mikija.

Naime, prva žena sa kojom se Hasan venčao bila je Zlata Petrović, pevačica s kojom je kasnije dobio sina. Zlata ih je napustila kad je Miki imao mesec dana, pa je on u početku podizao sina uz pomoć majke i snahe, a kasnije se opet oženio. Međutim, ni taj brak nije trajao zauvek jer se rastao nakon 23 godine.

Za Mikija Dudića se pričalo da je kockar, te da mu roditelji vraćaju dugove, a Hasan i Zlata su se i javno sukobili oko toga, a zbog reči pevačice izbio je i skandal.

"Ja Hasanu Dudiću želim sve najbolje u životu, zaista, ali mislim da je krajnje vreme da sada stavim tačku na priču o njemu. Boli me uvo, neka priča šta god hoće, ali neka ne spominje da zajedno vraćamo Mikijeve dugove kada sam svaki dinar ja dala i uvek ću jer je u pitanju moje dete, koje najviše na svetu volim! Pa ko će ako neću ja koja sam mu majka?! Bolje neka se Hasan pozabavi svojim dugovima, a o Mikijevim ću se, kao i do sada, ja brinuti", poručila je svojevremeno Zlata za medije.

Zlata Petrović
Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Međutim, kako deluje, porodični odnosi su se sredili, a kako ovi bivši supružnici navode, sada su u odličnim odnosima.

"Pa ona njega nije ni gajila, ja sam ga odgajio od kad je imao mesec dana. I nju je majka ostavila kad je bila mala, nema ona taj osećaj... Ona nije ni Jocu gajila, ali majka je majka i ja nju poštujem i sve bih uradio za nju", ispričao je Hasan Dudić.

Pratite nas na Facebook-u i Instagramu

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi