Naslovna strana VIP magazina broj 50
Alo!
Naslovna strana VIP magazina broj 50

Alo!

Naslovna strana VIP magazina broj 50, Foto: Alo!

U Srbiji više nije tabu tema da određene devojke dobijaju novac za seksualne usluge. Mlađe sa starijima, starije sa mlađima, muškarci sa muškarcima. Sve to više nije strano, a sve popularnije je da mlađi muškarci žele da plate da provedu nasamo neko vreme sa starijim gospođama.

Tako je magazin VIP došao do informacije da poznata voditeljka, koja živi u Srbiji i koja je dugo uređivala jednu emisiju na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, ima grupu starijih "drugarica" koje podvodi. Kako saznajemo, upravo ta voditeljka završila je na žurki našeg mladog, poznata fudbalera, a poklon koji mu je donela sportista će pamtiti do kraja života.

Pročitajte još:

 

 

Taj skupoceni poklon bile su starije gospođe koje su došle sa voditeljkom i bile su na usluzi mladim sportistima.

- To je bilo pre nekoliko meseci kada je naš poznati fudbaler slavio rođendan na Dorćolu. To je bila privatna rođendanska žurka i bilo je mnogo mladića do trideset godina koji imaju dosta novca. Noć je bila mirna, svi gosti su se dobro provodili, a negde oko ponoći došla je ta poznata novinarka. S njom su bile i dve starije gospođe koje su odmah počele da prilaze momcima - ispričao je naš izvor, a šta se sve dešavalo u nastavku te večeri, pročitajte u najnovijem broju VIP magazina.

Nataša Bekvalac

Promo

Nataša Bekvalac, Foto: Promo

Osim toga, ne propustite ni ekskluzivni intervju sa Natašom Bekvalac u kom je bez dlake na jeziku govorila o svemu što joj se dogodilo u preteklih nekoliko meseci.

Najnoviji broj VIP magazina donosi uzbudljivu priču o pobednici rijalitija "Zadruga" Kristini Kiji Kockar i reperu Vuku Mobu, a ne propustite ni rubriku "Prorok" u kojoj poznati astrolog Dušan Veličković otkriva najbolje skrivane tajne rijalitija "Parovi" i "Zadruga".

Voditeljka Suzana Mančić odgovorila je na sva tabu pitanja, a samo u VIP magazinu pogledajte i kako je bilo na velikom koncertu Lepe Brene.

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, u buduće možete naći na svim kioscima svakog ponedeljka širom Srbije uz dnevni list "Alo!".

Komentari (1)

crna udovica

21.10.2018 23:27

Plete mrežu onih koje če TREBATI za NJENU! karieru. Inaće bi jih pojela za dorućak?