Naša poznata pevačica u kandžama prostitucije! Jasmina Ana progovorila o glavnoj junakinji svog novog romana!

Evo gde je sada!

Jasmina Ana promocija knjige
Foto: Alo/Vladimir Marković

Danas je održana promocija knjige "Elitna prostitutka", autorke Jasmine Ane u organizaciji Alo medija sistema. Promociji su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, a među njima je bilo dosta pisaca, koji su ovom prilikom progovorili o fenomenu elitne prostitucije, koji je ovih dana dosta zaokupio pažnju naše javnosti.

Pre nego što se obratila zvanicama, Jasmina Ana je otovreno za naš portal govorila o ovoj pojavi i ideji koja ju je pokrenula da napiše ovu knjigu.

- Ovo je doba epidemije elitne prostitucije, to su junakinje naših dana, svuda ih ima među nama. Ja sam došla na ideju jer sam se prošle godine u Americi, slučajno srela sa jednom našom pevačicom, postale smo prijateljice i ona mi je otkrila svoju prošlost. To je bilo prošlog leta. Ona mi je naravno ispričala ceo svoj život, samo sam menjala, grad, dakle mesto gde se odvija radnja, jer je ona želela da ostane anonimna. Ispričala mi je ceo svoj život i ona postoji, bavila je se pevanjem - otkrila je Jasmina za Alo. 

Jasmina Ana promocija knjige
Foto: Alo/Dejan Briza

- Momenat kada je odlučila da to uradi, priznala mi je da je nastao iz očaja, a onda se u njoj razvio neki mazohizam, uživala je da se valja u tom blatu, estrada je progutala, taj zmijarnik koji se dešava na estradi. Bivši menadžer ju je uništio, tako to ide u životu, neverovatni putevi vode ka nekom ishodu koji ne očekujemo - rekla je Jasmina Ana.

- Uradila je to da bi snimila spot, pa onda kao: "Samo ću još ovaj put!" Sve se može opravdati i razumeti, ne bacam kamen na nekoga. Ja sam rođena u normalnoj porodici i imala sam sve, a devojke koje to nemaju, ne znam kako se bore sa time - rekla nam je spisateljica, a da li je glavna junakinja uspela da izađe iz priče o elitnoj prostituciji, saznajte na videu u prilogu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi