Naš poznati fudbaler uhvaćen u WC-u! Evo šta radi dok ga TRUDNA ŽENA čeka!

Katarina Lazarević | vip 2019-06-09 17:05:58 2019-06-09 17:05:58

Golman Predrag Rajković i njegova supruga Ana uskoro će dobiti sina, a paparaco „Alo!“ uhvatio ih je tokom posete jednom tržnom centru u prestonici dok su jurili ka toaletu kako bi se sportista olakšao.

Instagram

Kako se čini, Rajković se dok željno čeka naslednika izgleda muči na isti način kao trudna žena, pa umesto Ane ima problem sa bešikom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Koliko je situacija bila hitna, govori i to što se par po ulasku u tržni centar uputio ka javnom toaletu bez prethodnog obilaska radnji, a dok se Predrag užurbano zaleteo u kabinu, Ana ga je, držeći svog psa u rukama, strpljivo čekala napolju.

Budući da će sin doći za manje od nekoliko nedelja, oni su iskoristili slobodno popodne da obiđu sve radnje za bebe koje se nalaze u šoping centru da bi bili sigurni da nešto nisu propustili.

Oni su ležerno obučeni i u potpuno opuštenom izdanju više od sata proveli u kupovini.

Mladi supružnici su porođaj zakazali u Beogradu jer im je, kako su nedavno otkrili za „Alo!“, važno da sinu u krštenici stoji da je rođen u zemlji iz koje su njegovi roditelji.

- Ona nije zahtevna trudnica, mada ona misli drugačije i često govori da sam je razmazio. Sa tim se ne slažem jer je sve što za nju radim zaslužila - rekao je Rajković za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više