Vesna Đogani
Alo!

- Nisam čula za tu priču o preljubi jer ne pratim takve stvari. Mogu samo da kažem da Vesnu često viđam kako šeta malog belog psa. Divna je i uvek ljubazna. Đoleta retko viđam - rekla nam je Novobeograđanka koju smo sreli ispred ulaza u kojem živi porodica Đogani.


Mladi bračni par koji je na platou ispred zgrade bio sa bebom, a koji je odbio da se fotografiše, rekao nam je da Đoleta gotovo i ne viđaju u kraju.

- Vesnu viđamo svakodnevno, dok smo njega jedva sreli par puta. Uglavnom ulickan samo prođe, uđe u svoj automobil i negde odjuri. Vesna je stalno sa klincima, viđamo je u prodavnici, igraonici, sa psom... - rekle su nam komšije poznatog dvojca.

Gospođa srednjih godina koja nam se predstavila kao Snežana kaže pak sve suprotno. Porodicu Đogani je viđala zajedno, te tvrdi da u njihovoj zajednici trzavica nikada nije bilo. Jer da jeste, kako kaže, ona bi to znala.

- Đole i Vesna otprilike pet godina žive u ovoj zgradi. Idealan su par. Fini su i ljubazni prema svojim susedima i niko nikada nije govorio negativno o njima - rekla je Snežana za Alo!, odbijajući da poveruje u priču o Đoletovom neverstvu i dodala:

- U njihovom stanu se nikada nije čula vika i dreka, što znači da se ne svađaju. Jednom sam čak popila i kafu sa Vesnom i zaista o njima mogu reći samo sve najbolje. Uredna je, kao i Đole koji je uvek doteran - naglašava komšinica Snežana.

- Njihova mlađa ćerka Laura ide u prvi razred osnovne, a stariji Adriano je tinejdžer. Veoma su kulturni i divno vaspitani - kaže ona.

Kako nam je još rekla, ona sumnja da bi Đole ikada mogao da pogleda drugu ženu, a kamoli da se upusti u avanturu.

- Ne verujem u to. Želim da verujem da te priče nisu istinite i da su eventualno deo nekog marketinga. Đole je dobar čovek, domaćin, vredan, radan, posvećen je porodici - istakla je komšinica Snežana.


Podsećanja radi, densera je u navodnoj prevari ulovila emisija „Paparaco lov“ koja je pre dva dana emitovana na Televiziji „Pink“. Naime, ekipa je pratila Đoleta Đoganija koji je u jednom trenutku razmenjivao poljupce u svom automobilu sa javnosti nepoznatom ženskom osobom, o čemu ni on, ali ni njegova supruga Vesna nisu želeli da govore za Alo!.

Vesnu vara s porodičnom prijateljicom

Misteriozna žena s kojom se denser ljubio u automobilu navodno je njihova porodična prijateljica.

- Ona vodi Đoletove poslove, tačnije sve ono što je vezano za njihovu muzičku grupu. Jedno vreme je radila i dizajn za CD omote. Dugogodišnji su porodični prijatelji - izjavio je izvor blizak Đoganijevima za medije.

Komentari (2)

Gaga

07.05.2021 08:11

mucenica ,sta ce kako sejes tako zanjes

ROKO

07.05.2021 10:27

KRECE SEZONA RADA PA IM TREBA PREDSTAVA ZA NAROD DA SE NAPRAVI GLEDANOST....NEKO CE SHVATITI A NEKI VEROVATI ...