Relja Popović
Rajko Ristić/Alo!
Relja Popović

Rajko Ristić/Alo!

Relja Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pročitajte još:

Početak Nove godine popularnom pevaču i glumcu Relji Popoviću (27) doneo je veliki gubitak: posle duge i teške bolesti 2. januara 2017. godine izgubio je majku Zoju.

Zoja Begoli u istoriju kulture ove zemlje ostaće upamćena i zbog ljubavne priče s čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem. Zoja i Faruk bili su u braku 18 godina, a balerina je zadržala njegovo prezime i kad su se rastali.

Begoli je preminuo u Prištini 23. avgusta 2007. u 63. godini. Zoja Begoli sahranjena je 10. januara na Novom groblju u Beogradu.

Relja Popović je popularnost stekao filmom Parada, u kojem glumi sina lika Nikole Koja. Nakon toga se okreće muzičkoj karijeri i s grupom Elitni odredi postaje muzički idol mlađe generacije.

I pored velikog interesovanja medija za njegov privatni život, naročito zbog romanse s Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, reper nikada nije pričao o porodici. Znalo se samo da je rano, još kao beba od dve godine, ostao bez oca i da je živeo s majkom. Sve do njene smrti nije se znalo da mu je mama čuvena balerina Zoja Begoli.