Nakon SPONTANOG POBAČAJA, Severina se nekoliko puta podvrgla VEŠTAČKOJ OPLODNJI?! (VIDEO)

Vesna Đorđević | vip 2019-07-26 15:53:06 2019-07-26 15:53:06

Regionalna zvezda nastupila je na 58. festivalu kulture mladih u Knjaževcu, a suprug Igor Kojić držao joj je odstupnicu iza bine

Promo

Najveća regionalna zvezda Severina Kojić nastupila je pre dva dana u Knjaževcu, u okviru festivala kulture mladih, a tom prilikom otkrila nam je svoje najintimnije planove. Kako kaže, priprema veliki solistički koncert u Beogradu, nastupa punom parom, ali potajno se nada proširenju porodice.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Presrećna sam što sam ovde i što ću pevati ovim divnim ljudima. Ovo nam je generalna proba pred veliki koncert u Beogradu koji nas čeka za nekoliko meseci - rekla je Seve za „Alo!“.

Nastup u Knjaževcu Kojićeva je istog dana najavila na svom Instagram profilu. Pevala je svoju novu pesmu, na gitari ju je pratio svekar Dragan Kojić Keba, a tom prilikom poručila je fanovima da ih očekuje u što većem broju. Ipak, Keba nije došao s njom. Umesto njega podršku, doduše iza bine, u senci, pružio joj je suprug Igor.

- Moja jača polovina je uvek sa mnom, pa tako i ovog puta. Dragan, nažalost, nije tu, ostao je kod kuće da se odmara. Mnogo smo danas svirali i pevali pa se umorio, a i nije dobro uvežbao moju novu pesmu - rekla je Severina kroz smeh.

Pevačica se, prema našim saznanjima, a u želji da Igoru podari dete, nekoliko puta podvrgavala veštačkoj oplodnji, ali do sada nije imala uspeha u tome. Prošle godine je čak imala i spontani pobačaj, o čemu je i javno govorila. Međutim, ona ne gubi nadu i veruje u pozitivan ishod.

- Veoma bih volela da rodim drugo dete. Nadamo se tome - rekla je pevačica, dodajući da bi i njen sin Aleksandar bio presrećan kada bi dobio brata ili sestru.

Borbu s bivšim partnerom Milanom Popovićem u vezi sa starateljstvom nad sinom pratili su razni skandali i natpisi u medijima. Kako kaže, trudi se da ih ne čita i da Aleksandra zaštiti od svega toga.

- Ne čitam i ne komentarišem takve stvari. Papir svašta trpi... Danas svako može reći šta poželi. Ništa me ne nervira, a bivši me ne zanima - rekla je Severina pred svoj nastup, koji je bio odličan i koji je trajao puna dva sata. Knjaževčani su s njom uglas pevali sve njene pesme, među kojima „Dobro došao u klub“, „Otrove“, „Ja sam devojka sa sela“ i mnoge druge.

Igor Kojić, suprug hrvatske pevačice, iako je uz poznatog oca odmalena prisutan u medijima, ovoga puta nije želeo da se eksponira. Umesto toga, u šortsu i majici, skoro pa neprepoznatljiv, stajao je iza bine i krijući se slušao svoju suprugu.

- Ne želim da dajem izjave, tu sam samo kao podrška svojoj dragoj. Ona je zadužena za to - kratko nam je rekao Keba mlađi.

 

Pogledajte BONUS video: 

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!

 

Expand player
Pogledajte više