Gale, Divna
Screenshoot
Gale, Divna

Screenshoot

Gale, Divna, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

- U velikom šoku i neverici sam primio ovu vest, koju još ne želim da prihvatim. Mnogo mi je teško sve ovo palo... Nisam u stanju da pričam niti da dajem bilo kakve izjave - rekao nam je Gale na početku razgovora vidno uznemiren i potresen, iako od raskida višedecenijske veze sa Divnom nije bio u kontaktu.

Svoju dugogodišnju lepšu polovinu pamtiće, kako kaže, samo po lepom.

- Pamtiću je kao nasmejanu, veselu, nežnu, šarmantnu, pametnu, sposobnu i nadasve hrabru ženu. Dok smo bili zajedno, uvek je bila uz mene, podržavala me u svemu što sam radio i bila mi je veliki oslonac. Nikada je neću zaboraviti - kaže kroz suze, drhtavim glasom za „Alo!“ Gale.

PREPORUČUJEMO I:

Podsećanja radi, i sama Divna je tokom života često govorila o velikoj ljubavi koja joj se desila sa pevačem i koja je trajala 17 godina.

Gale Mitrović

Screenshoot Youtube

Gale Mitrović, Foto: Screenshoot Youtube

Divna napisala Galetu pesmu

Malo je poznato da je Divna Karleuša bila talentovana i za pisanje pesama, pa je tako poželela da napiše duet za osobe koje su joj u tom momentu najviše značile - za Galeta i njenu ćerku, Jelenu Karleušu. Pesma „Mani se“ snimljena je i ekranizovana pre deset godina, a snimanje spota za taj duet koji je Divna potpisala obeležila je Jelenina trudnoća sa Atinom. U devetom mesecu, pevačica je zapevala sa tadašnjim maminim dečkom.

Jelena i Divna

Screenshoot Instagram

Jelena i Divna, Foto: Screenshoot Instagram