Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Rajko Ristić/Alo!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Aleksandra Prijović pre dve večeri je nastupila na poznatom beogradskom splavu, a sve ulaznice za to veče su bile rasprodate. Ovo je bio njen prvi nastup nakon pandemije koronavirusa.

Podsećamo i da je tog dana ona uradila test na koronavirus koji je bio negativan. Aleksandra je to uradila iz predostrožnosti jer je bila u kontaktu sa ljudima koji su zaraženi, preciznije na zabavi pevačice Cece Ražnatović, koja je slavila rođenje unuka. 

Aleksandra Prijović

ATA

Foto: ATA

Ova drama se završila, a Aleksandra kaže da joj je drago što konačno može da se vrati svom poslu. Rekla je da kod nje nema nikakvih novosti kada je u pitanju privatni život i da će sada raditi na novim pesmama.

Ipak, njen suprug Filip Živojinović je najavio nešto novo. On  je na svom Instagram profilu objavio fotogrfiju na kojoj u ruci drži bušilicu. 

- Gradim nešto veliko - napisao je u opisu slike. Na šta je Filiš mislio ostaje nepoznato. Ono što je poznato je da je u njegovom vlasništvu restoran koji uspešno vodi, a sada je verovatno reč o nekom sličnom, novom projektu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on Jun 11, 2020 at 5:46am PDT