"NE ZNAM KAKO SE SAZNALO ZA TRUDNOĆU..." Nakon pomirenja sa mužem, Jelena Gerbec progovorila o bebi!

A tek da čujete kako njihova ćerkica reaguje na to što će postati starija sestra!

Jelena Gerbec
Foto: Screenshot

Mnoge je iznenadila vest da je pevačica Jelena Gerbec pre izvesnog vremena rešila da se razvede od supruga Vladana, a kada su objavili da su se pomirili, to je tek šokiralo javnost. No, njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi koja cveta, a kao dokaz tome je i činjenica da je pevačica u drugom stanju.

Jelena se oglasila pa otkrila da li je trudnoća došla kao iznenađenje, a priznala nam je i kako njihova ćerkica Sofija reaguje na to što će postati starija sestra.

Jelena Gerbec sa verenikom
 Foto: Rajko Ristić

- Nismo se iznenadili, želeli smo bebu, oboje smo presrećni i radujemo se što ćemo biti bogatiji za još jednog člana porodice. Iskreno, bila sam iznenađena pitanjem u emisiji, ne znam ni kako se saznalo, smatram da je još rano i nisam želela još uvek da objavim vest. Još uvek ne znamo da li je dečak ili devojčica - rekla nam je Jelena, pa se osvrnula na Sofiju:

- Raduje se, ljubi stomak, ali mislim da je još mala i da nije baš stvarno svesna situacije (smeh). Tek sam u 10-oj nedelji, još se ništa ne vidi, možda kad još malo stomak poraste - rekla nam je pevačica.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi