Ceca, Vranješ, Prija
alo!
Ceca, Vranješ, Prija

alo!

Foto: alo!

Beograđani i svi onu koji su došli u srpsku prestonicu za doček Nove godine mogli su da uživaju u raznovrsnom muzičkom programu.

Dok su za dobar provod u centru grada bile zadužene Lepa Brena i Maja Berović, koje su pevale ispred Narodne skupštine, ostale zvezde nastupale su po hotelima i restoranima. 

Maja Berović

e-stock/Dušan Milenković

Foto: e-stock/Dušan Milenković

Ceca pevala, Vranješ zavodio!

Fudbaler Ognjen Vranješ došao je u Srbiju kako bi novogodišnju noć proslavio u prestonici i to ni manje ni više nego uz Cecu Ražnatović. On se u društvu svojih prijatelja među prvima pojavio u prestižnom hotelu u kom je pevačica nastupala, a da ne žali pare da bude blizu Cece, bilo je jasno kada je za odabrao najskuplji sto tik do bine.

Nova 2020

Foto: Alo! /M. Jošida

Foto: Alo! /M. Jošida

Čim se smestio, počeo je da nazdravlja sa društvom i nije krio da je odlično raspoložen. Fudbaler se sve vreme smeškao i đuskao uz hitove folk dive, a u nekoliko navrata prišle su mu nepoznate devojke kako bi se fotografisale sa njim.

I dok je Ražnatovićeva pevala do ranih jutarnjih časova, Vranješ je uz njene pesme zavodio lepši pol, pa nema sumnje da su njih dvoje bili odličan tandem za najluđu noć. 

Nova 2020

Foto: Alo! /M. Jošida

Foto: Alo! /M. Jošida

Rada zavodila golom guzom!

Pevačica Rada Manojlović nastupala je u jednom beogradskom klubu zajedno sa kolegom Bobanom Rajovićem, a folkerka se potrudila da oduševi publiku ne samo glasom već i stajlingom.

Rada Manojlović

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Naime, Rada je odabrala haljinu koja je otvorena sa svih strana, pa su joj se tako videle bele tanga gaćice, ali u jednom trenutku sevnula i gola guza!

Milica „mešala“ s Kebom!

Milica Todorović i Dragan Kojić Keba pevali su na jednom beogradskom splavu, gde su napravili sjajnu atmosferu. Pevačica je nosila kombinezon sa šljokicama i sve vreme je mešala kukovima ispred starijeg kolege, koji se potrudio da isprati ritam!

Milica Todorović i Keba

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Daru čuvao bivši muž od udvarača!

Dara Bubamara ušla je u Novu godinu spremna za novu ljubav, a da stara ipak zaborava nema, pokazala je time što je bivšeg supruga Milana Kesića povela sa sobom na nastup. Iako je na njenom nastupu bio veliki broj muškaraca, koji su sigurno poželeli da muvaju pevačicu, to ovoga puta nije bilo moguće jer je Milan bio prisutan, a Dara nije želela da ga nervira.

Dara Bubamara

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Sebi i svojoj porodici želim samo zdravlje. To mi je najvažnije i nemam nikakvih drugih želja. Sve ostalo imam, a ako ne budem imala, stvoriću. Volite se ljudi i širite ljubav - rekla je Dara za „Alo!“.

Dara Bubamara

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Prija nosi „Mekvina“ od 10.000 evra!

Aleksandra Prijović održala je nastup u luksuznom hotelu, a kako saznajemo, na sebi je imala haljinu čuvenog dizajnera Aleksandra Mekvina - koja je koštala 10.000 evra. Mladu zvezdu bodrio je suprug Filip Živojinović sa kojim se u ponoć poljubila pred svima.

Aleksandra Prijović

Foto: Alo!/M.Jošida

Foto: Alo!/M.Jošida