Goga Sekulić
Rajko Ristić/Alo!
Goga Sekulić

Rajko Ristić/Alo!

Goga Sekulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

"im je ostala trudna, Goga je odlučila da porođaj obavi u Cirihu, u jednoj od najprestižnijih privatnih klinika. Dobro se informisala i raspitala, a njeni prijatelji, koji godinama žive u Cirihu, odmah su joj stavili do znanja da će za to morati da izdvoji ogroman novac, o čemu ona nijednog trenutka nije ni razmišljala, jer je želela samo najbolje za sebe i svoje dete", kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

"Uopšte joj nije bilo bitno što je tamo sve to toliko skupo. Jednostavno, nije želela da se opterećuje i da brine, već da bude spokojna, sigurna da će sve proteći u najboljem mogućem redu i da će ona i beba imati najbolju negu. Zbog toga je odabrala jednu od najskupljih privatnih klinika u Cirihu, gde je samo za porođaj carskim rezom izdvojila čak 25.000 evra! To je baš veliki novac, ali Goga nijednog trenutka nije oklevala, jer je stvarno prezadovoljna tretmanom koji ima u bolnici, timom iskusnih stručnjaka i porođajem, koji je prošao u najboljem redu. Takođe, Vasilij Andrej dobio je švajcarsko državljanstvo, budući da je rođen u Cirihu", otkrio je izvor blizak pevačici koja je, nema sumnje, zauzela lidersku poziciju na listi najskupljih porođaja kada su pripadnici domaće estrade u pitanju.

Komentari (8)

kopaonik,18

12.12.2018 17:47

Gluposti,dete nemoze dibiti Švajcarsko državljanstvo ako mu roditelji nežive u CH,i ako nemaju boravišnu vizu ovde.Prazne priče.

toomucha

12.12.2018 18:24

A ko od roditelja ima švajcarko državljanstvo? čestitke

Neko

12.12.2018 18:33

Ne preterujte,ovde u Ch je obavezno zdravstveno osiguranje koje pokriva troskove porodjaja.Ovde znamo da njoj sestra rodjena radi kod poznatog Dr V.Stepanic-a tako da je bila bezbrizna s te strane. A za drzavljanstvo raspitajte se malo,dete ako je rodjeno u Cirihu ili uopste u Ch ne dobija drzavljanstvo po rodjenju nego od roditelja.

Xxxx

12.12.2018 18:36

Zdrav i ziv bio.kakav najskupli srbski pordjaj???pod broj 1.)mi svi imamo Osiguranje zdravstveno,ko ima ch papire,a uz to Mozes napravit i + prvatno koje placas jos dodatno 18fr mjesecno tako Kad Imas pordjaj da sve oni plate Mozes birat koju kod hoces bolnicu u ch.2)njena Zet je ginekolog hrvat dr stjepanic koji je 30g stariji od njene sestre on ju je porodio.eto najskupljeg poroda!!!

JM

12.12.2018 19:11

Oprem dobro.

nada

12.12.2018 19:24

To je normalna cena u Svajcarskoj a to je uradila zbog drzavljanstva !!!!!!!!!!!!

vodolijax

12.12.2018 21:59

Naše bake rađale na njivi sposobne ljude a ove danas pokondirene lovašice kao da rađaju prinčeve.Zato nam je omladina debilna i nesposobna da se bori kroz život.

carke

12.12.2018 23:20

ovde kao dala toliku lovu za porodjaj a u srbiji kuka kako nema para da placa kredu za neku garsonjeru