Vip dodatak
Alo!
Vip dodatak

Alo!

Vip dodatak, Foto: Alo!

Stefan Karić već nekoliko meseci se bori s ozbiljnim zdravstvenim problemima, a kako VIP saznaje, jedan od najpopularnijih učesnika treće sezone „Zadruge“, ukoliko ne bude vodio računa o svom zdravlju, mogao bi da ostane invalid!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Stefanu je dijagnostikovana degenerativna bolest diska, koja je nastala usled mehaničkih povreda i ukoliko se ne bude strogo pridržavao saveta lekara, mogao bi da završi u invalidskim kolicima.

Stefan Karić

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Novopečena pevačica Luna Đogani napravila je skandal na snimanju spota za pesmu „U ljubavi luda“, kada je, nezadovoljna svojim izgledom, urlala na svoje saradnike, ekskluzivno saznaje VIP. Naime, Đoganijeva nikako nije bila zadovoljna kako je izgledala u pojedinim kadrovima spota, a činjenica da kuburi s viškom kilograma, aknama i bubuljicama koje su se vratile u gorem stadijumu nego ikada, samo su je dodatno bacile u očajanje.

Zbog toga, Luna je veći deo vremena na setu provela u suzama, a kako VIP saznaje od izvora bliskog pevačici, Đoganijeva je na dan snimanja došla vidno uznemirena. Međutim, tek kada je pregledala prvi deo snimljenog sirovog materijala, Luna je doživela emotivni slom i od saradnika zahtevala da prekinu snimanje.

Luna Đogani

printscreen/Instagram

Foto: printscreen/Instagram

 Sofija Milošević važi za jednu od naših najatraktivnijih manekenki, na njenu lepotu nisu ostali imuni mnogi bogati i poznati muškarci, na listi njenih bivših momaka našli su se Adem Ljajić, Viktor Troicki i Filip Živojinović, a poslednji je bio Luka Jović, naš najplaćeniji fudbaler. Astrolog Dušan Veličković je za VIP magazin otkrio na koga će atraktivna plavuša baciti oko i da li će uskoro stati na ludi kamen.

Luka Jović, Sofija Milošević

alo!

 Foto: alo!

Severina Kojić održaće posle pet godina koncert u „Štark areni“, a iako se u poslednjih nekoliko meseci bori s privatnim problemima, pevačica priznaje da jedva čeka da se pokloni beogradskoj publici i da napravi spektakl koji dugo najavljuje. U razgovoru za VIP Seve je ispričala kako se priprema za koncert, koliku podršku ima od svekra Dragana Kojića Kebe, ali i na koji način udovoljava svom suprugu Igoru. Seve je otkrila koliko novca troši na garderobu, te da li je odustala od želje da Igoru podari naslednika.

Severina Kojić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede

 BONUS VIDEO:

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!

 

Ana Bekuta napušta pevanje?! Odlučila da uplovi u novi biznis!

AUTOR: Kurir/J.I. DATUM I VREME: 19.11.2019. 17:40 Niko se ovome nije nadao! Ana Bekuta, Foto: Rajko Ristić Ana Bekuta u svom stanu napravila je kutak za posao, malu kancelariju. Tu zakazuje sastanke, koncerte, a ono što je najzanimljivije to je da pevačica piše memoare. "DA SU TOLIKE ZVEZDE NE BI MENE PLJUVALI"!