Nada Obrić
Prva Screenshot
Nada Obrić

Prva Screenshot

Nada Obrić, Foto: Prva Screenshot

Nada se uveliko priprema za rijaliti "Zadruga", a kada je čula da će u rijlitiju biti i majmun, pevačica se prisetila svog ljubimca Zvrleta i otkrila kako je tragično okončao svoj život.

- Pre dvadesetak godina kada sam još bila u braku sa drugim mužem, od prijatelja sam dobila na poklon malog majmuna, starog svega nekoliko meseci. Toliko sam se zbližila sa njim da je to bilo nenormalno, svuda sam ga vodila sa sobom, pa čak i na nastupe. Zvao se Zvrle i bio je duša, samo što nije umeo da priča, jedino što je noću bio smešten u servisu za automobile koji je moj tadašnji muž držao - rekla je Nada i otkrila da je upravo taj boravak sa automobilima koštao Zvrleta života:

Majmunu se spava

Screenshot YouTube

Majmun, Foto: Screenshot YouTube

- Mnogo je bio vezan za mene i nikada ga neću prežaliti jer je sa četiri godine tragino završio, kao da se namerno ubio, jer je učinio nešto što nikada pre toga nije ni pokušao da uradi. Otvorio je čep od akumulatora, napio se one kiseline i umro na licu mesta. Jao, kakva je to tuga u mome domu bila, pa ja sam njega kao ljudsko biće ožalila - sa setom je rekla Obrićeva i prisetila se avantura sa nestašnim ljubimcem:

- Sa njim je bilo mnogo avantura. Sećam se jednog mog koncerta na stadionu kada sam ga  povela sa sobom, pa nisam mogla da ga otrgnem sa sebe. Iako je uveliko išao moj foršpil i trebalo je da izađem na binu, ja sam se borila sa njjim, na kraju sam se nekako izmigoljila, ali me je u svoj toj borbi upiškio, pa sam sa mokrom haljinom izašla pred ljude. Kada sam završila nastup, on je skočio pred mene i ceo stadion ga je video i svi su mu tapšali, a Mitar Mirić koji je tada pevao je bio u drugom planu.

 

 

Komentari (5)

zvrle

01.09.2017 10:13

majmunska posla

ceca po

01.09.2017 10:19

Super što ce i majmun biti tamo. Izgleda da će on biti najzanimljiviji. Gledala sam reklamu za rijaliti i zgrozila se. Jedna devojčura kojoj je sakriveno lice već vredja i priča kako ulazi da bi se svadjala. Ako bude rijaliti prikazivao samo svadje i prljavu stranu Srpskog jezika to neće niko da gleda. Valjda se u nečemu razlikuje od parova. Da te ljude upoznamo, da nam budu zanimljivi a ne samo da slušamo svadje i vulgarnosti. Valjda Pink ima još nešto da pokaže osim toga.

građanin Cane

01.09.2017 11:07

Neće majmun sam da pije kiselinu. Ovo je čudno. I da hoće kako kroz onu rupicu jezik je ne dohvata? Navrnuo onoliki ako je navrnuo mališa..

povucite vodu

01.09.2017 11:16

narode dozovite se pameti i bojkotujete TO. Znam da je ponuda nikakva da nemate para d aidete igde ali mozete bar u setnju a otkazite i kablovsku pa mozete bar jednom meseco i u retoran i ili kojekude. Nakacite se na internet i sami pravite svoj program.I ja cu na ignore sve sajtove sa reklamam makroa u kojima smo kolateralna steta zbog malog broja hebaca.

ŠOJKE

01.09.2017 13:37

Nečitan tekst! Nada se pored fakulteta totalno survala u blato!