Nada Topčagić poslala poruku Darku Laziću i njegovim roditeljima: Prošla je kroz sličan pakao zbog svog sina

Ona potpuno razume njihovu bol

Nada Topčagić, Darko Lazić
Nada Topčagić, Darko Lazić, Foto: Printscreen/Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Nada Topčagić otkrila je koje svoje mlađe kolega izuzetno poštuje i sluša njihovu muziku, a zatim se obratila Darku Laziću i njegovim roditeljima.

Darko je nedavno doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, a pevačica je naglasila da potpuno razume pakao kroz koji svi članovi porodice Lazić sada prolaze jer je slično doživela kada se njen sin povredio.

"Ja uživam u svom prošlom radu, u prošlim godinama. Danas je došlo vreme da nema više tih hitova. To ne može da se isprati. Ja sam bila ekskluziva. Ako danas izlazi Nada Topčagić, sladeći izlazi za 7 meseci, gledali smo da jedni drugima ne budemo konkurencija. Na svim slavljima se i danas pevaju pesme snimljene osamdesetih godina. Danas pevači pucaju mladost, oni imaju taj kalašnjikov mladosti. Ja mnogo volim Tanju Savić, Slavicu Ćukteraš, Baneta Mojićevića. Da ne zaboravim Darka Lazića, šaljem mu podršku, ja celo vreme pratim sve, imala sam sličnu situaciju sa mojim sinom koji se povredio na skijanju. Samo mu želim da bude onaj stari, sve to prolazim zajedno sa njima", rekla je Nada u emsiiji "Premijera - Vikend specijal".

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi