Nada Obrić
Rajko Ristić/Alo!
Nada Obrić

Rajko Ristić/Alo!

Nada Obrić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ovo mi je treći rak. Sada je bilo jezivo, upitno i mnogo teško. Bila sam skoro na kontrolama i kontrole kažu da sam totalno izlečena, nema veće pobede i nagrade. Imam dvoje unučića za koje živim. Moj unuk kaže da je on moj život i to je smisao života - započela je Obrićeva. Ona je ljudima koji su oboleli velika motivacija za borbu.

 - Nije bilo lako, ali psiha je čudo! Ja to ne znam sebi da objasnim. Rečeno mi je da mi je ostalo 2-3 meseca života. Negde duboko u sebi sam znala to meni ne može da se desi. Bilo je teško, ali ja sam to prevazilazila. Kao da sam znala. Treba slušati svoj organizam, on ti precizno kaže - dodala je pevačica.

- Shvatam svoju ulogu u ovome. Ništa nije završeno dok se ne završi! Ovo je moj novi život!

Kaže da joj je bilo mnogo teško poslednjih meseci. Ističe da nije bilo lako i da se užasno osećala, ali njena nada je pobedila.

- Svaki sekund je veliki i svaki dan je novi dan. Svaki dan se dogodi nešto lepo, samo morate želeti to da vidite - kaže Nada.

Za kraj poslala je javni apel svim ljudima koji pokušavaju da pobede užasnu bolest.

- Uvek postoji nada! Samo je Bog taj koji zna sve! Ne treba čitati po internetu ništa! Svaki slučaj je za sebe, samo psiha i pozitivno. Teško je, ali izborićete se. Niko ne može izdržati na svetu, kao čovek što može. Ne treba se predati, to je suština - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: