Filip Miletić i Miloš Roganović
Nenad Vujanović/Alo!
Filip Miletić i Miloš Roganović

Nenad Vujanović/Alo!

Filip Miletić i Miloš Roganović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vlasnici FM Play producentske kuće, Filip Miletić i Miloš Roganović, 2007. godine su ušli u svet muzike, i odmah stvorili veliki hit za Seku Aleksić - "Aspirin". 

Bačena bomba na producentsku kuću FM Play

Kurir

Bačena bomba na producentsku kuću FM Play, Foto: Kurir

Nakon toga su usledile brojne saradnje sa najpoznatijim izvođačima, sa Severinom, Anom Bebić, Kijom Kockar, Nedom Ukraden...

Miloš je po profesiji stomatolog i otac dvoje dece, a Filip magistar klavira. On je dugo bio u vezi sa Anom Bebić, nekadašnjom učesnicom Operacije trijumf.

Filip Miletić

Dejan Briza/Alo!

Filip Miletić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Filip i Miloš su 2013. godine osnovali bend "Ministarke", u kojem se proslavila Edita Aradinović. Međutim, ona je nakon napuštanja grupe prekinula komunikaciju sa Filipom i Milošem.

Filip Miletić i Edita Aradinović

Rajko Ristić/Alo!

Filip Miletić i Edita Aradinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Ovaj dvojac je nakon kraja prve sezone rijalitija "Zadruga" počeo da sarađuje sa pobednicom ovog rijalitija - Kijom Kockar.

Kija Kockar i Luna Đogani su velike rivalke, a naši čitaoci su odlučili koja je bolja pevačica!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 14:12 Vi ste izabrali! Kija i Luna , Foto: printscreen Ljubavni trougao koji su činili Sloba Radanović, Luna Đogani i Kija Kockar obeležio je prvu sezonu rijalitija "Zadruga". Kristina Kija Kockar i Luna Đogani su se nametnule kao večite rivalke.

Pogledajte BONUS video:

Sloba Radanovic otkrio sve o duetu sa Lunom Đogani!