IZVOR BLIZAK PORODICI OTKRIO SVE! Na Šabanovoj sahrani neće biti ni sveštenika ni hodže, a ovo je PRAVI RAZLOG!

Odlazi na večni počinak.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Šaban Šaulić poginuo je oko 6:45 časova ujutru, 17. februara, na putu Bifild-Butersloh, u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ubio ga je pijani Nemac bez dozvole koji je divljao za volanom.

Kako prenose mediji, Šaban Šaulić biće sahranjen u petak, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Iako je Šaban rođen u muslimanskoj porodici, u tom duhu, neće biti sahranjen po tim običajima, ali i ni po jednim drugim. Kako pišu srpski mediji, biće obavljena građanska sahrana, bez ijednog sveštenog lica.

- Šaban je rođen u muslimanskoj porodici, vaspitavan je u tom duhu, ali neće biti tako sahranjen. Šaban je odrastao u SFRJ i uprkos porodici nikada nije bio verski definisan. Po muslimanskim obredima nije ni ulazio u veru, da oko toga ne detaljišemo, zna se o čemu je reč - kaže izvor blizak porodici Šaulić.

- Obaviće se građanska sahrana, a sveštenika neće biti, jer on lično nije pripadao nijednoj veri. Šaban je poštovao svaku veru, ali nijednu nije ispovedao. Nikada nije ušao ni u jedan verski objekat. Organizovana religija za njega je bila strana. Bio je čovek koji nije, baš nikada, gledao ko je koje vere, religije... Važno mu je bilo samo kakav je čovek - objasnio je izvor.

Kako saznaju mediji, komemoracija će najverovatnije biti održana u petak, pre sahrane.

Povezane vesti

 • Korisnik: Janko
  18/02/2019 - 17:35
  Legende ne umiru, Šaban će kroz pesmu večno živeti. bilo bi dobro da se umesto cveća osnuje Šabanov humanitarni fond, gde će se prikupljati novac za pomoć obolelima i siromašnima, mislim da bi takav potez i Šaban sa radošću prihvatio. Slava ti gospodine Šabane...
 • Korisnik: Mare
  18/02/2019 - 17:32
  Tako je mozda i najbolje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi