Lepa Brena
Alo!/Masanori Jošida
Lepa Brena

Alo!/Masanori Jošida

Lepa Brena, Foto: Alo!/Masanori Jošida

PROČITAJTE JOŠ:

- Uživala sam na ovom putovanju, ali sam ipak jedva čekala da se vratimo. Bili smo na putu pet nedelja. Krenuli smo iz Beograda, a obišli smo Singapur, Vijetnam, Tajland, Bali, Australiju i Novi Zeland, a na kraju smo otišli na zasluženi odmor na Bora Boru. Promenili smo 18 aviona, ali ipak mi je ovo bilo jedno od najlepših porodičnih putovanja. Međutim, nismo se samo odmarali, Stefan i ja smo imali turneju po Australiji. Pevali smo u Sidneju, Melburnu, Brizbejnu i Pertu i bili smo sjajno prihvaćeni - kaže pevačica i ističe da se trudila da se na odmoru izoluje od svega.

Lepa Brena

Alo!/Masanori Jošida

Lepa Brena, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Nisam pratila šta se dešava u Srbiji jer mi je želja bila da se odmorim od svega. Naporno radim tokom godine i imam puno obaveza, te sam isključila telefon, a u mnogim mestima gde smo bili, srećom, nismo ni imali dometa. Čitala sam knjige, nisam koristila internet, a u Srbiji je uvek trusno područje i imate utisak kao da hodate po minskom polju, što mi je najmanje trebalo na odmoru - kaže pevačica i ističe da pojedine vesti iz Beograda ipak nisu mogle da je zaobiđu.

Boba i Lepa Brena

Alo!/Masanori Jošida

Brenu su fanbovi opsedali i na aerodromu , Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Nisam detaljno ispratila skandal koji je zadesio Karleušu, ali bih Jeleni bila podrška bez obzira na sve. Ne samo njoj, već svakoj ženi koja prolazi kroz tako nešto. Jelena nikoga nije ubila i ne treba da joj se seče glava! Šta god da joj se desilo, ne želim to ni da vidim ni da znam, ali sam tu za nju da joj budem podrška - kaže pevačica i otkriva da je tokom odmora ipak bila u kontaktu sa snajom Aleksandrom Prijović. aleksandra

Jelena Karleuša

Screenshoot Youtube

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Youtube

- Aleksandra se super oseća, a za našu porodicu prinova je nešto najlepše što čekamo da nam se desi ove godine. Aleksandri i Filipu ćemo prepustiti brigu oko bebe u prvo vreme, ali mislim da ću ja, u odnosu na druge članove porodice, ipak biti u prednosti kada je reč o čuvanju deteta, jer sam im najbliža. Aleksandra i Filip takođe žive na Bežanijskoj kosi i neće mi biti problem da im zakucam na vrata. Najverovatnije ću se otimati s Aleksandrinom i Filipovom mamom oko čuvanja deteta... Boba će dobiti svoje prvo unuče i to je najvažnije, ja sam već baka i svakog puta kada pričam o svojim unucima, krenu mi suze na lice jer mi nedostaju. Zato mislim da će sva naša ljubav biti koncentrisana na Filipovu i Aleksandrinu bebu. Mart je mesec koji je rezervisan za radost u našoj porodici - kaže Brena, koja se potrudila da se na odmoru maksimalno relaksira i proba što više novih stvari. Ipak, kako kaže, nije se usudila, da poput Stefana i Viktora, zapliva s ajkulama.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović

S.Andrić/Alo!

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Foto: S.Andrić/Alo!

- Meni je odavno zabranjeno da komentarišem. Što vidim, ne vidim, što čujem, ne čujem. To pravilo važi ne samo za moje sinove već za sve muškarce. Celi život sam provela u muškom društvu i to sam odavno naučila - rekla je Brena na kraju.- Preživela sam mnoge stvari u životu, ali nisam htela da plivam s ajkulama, jer sam se plašila da se na pojavi neko gladno i veselo mladunče koje bi me maznulo za nogu. Ali, plivala sam s velikim ražama i to je bio čudan i neugodan osećaj. Postoji snimak kako plivam sa ražama, ali ga nikada neću objaviti, jer se čuje kako cičim i vrištim. Na odmoru smo uživali u svežim morskim delicijama, probala sam mnoge lokalne specijalitete, ali i sva vina - kaže pevačica i dodaje da nije kontrolisala šta njeni sinovi rade na odmoru. 

Spremam Bobi iznenađenje za Dan zaljubljenih

Brena ističe da je već smislila kako će da iznenadi supruga za Dan zaljubljenih.

- Nije mi problem da iznenadim Bobu za Dan zaljubljenih jer smo dugo zajedno i znam šta će ga obradovati. Verovatno ćemo na taj dan okupiti celu porodicu i prijatelje, te ćemo uživati u hrani i druženju.