Sinan Sakić
Rajko Ristić/Alo!
Sinan Sakić

Rajko Ristić/Alo!

Sinan Sakić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Njegov sin Alen Sakić, okupio je društvo sa kojim je svom ocu u čast napravio mural na Dorćolu, gde je pevač sa porodicom i živeo, na kojem se nalazi njegov lik i reči iz jedne od njegovih pesama: "Život da stane ne sme".

Alen je pored ove napravio još nekoliko posveta za svog preminulog oca. U saradnji sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, on je snimio i pesmu koja se takođe zove "Život da stane ne sme".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alen Sakic (@sallabajzer) on Oct 10, 2018 at 9:18am PDT

"Najlepši poklon koji jedan otac od svog sina može da dobije. Poklon koji nema rok trajanja i poklon koji putuje najdalje! 13-og oktobra u 20 časova na rođendan jedne od najvećih ličnosti našeg vremena na Balkanton gang kanalu sa ponosom moj brat, naš novi član član ganga Alen Sakić i pesma „Život ne sme da stane", napisao je Rasta na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alen Sakic (@sallabajzer) on Oct 10, 2018 at 1:23pm PDT

Podsetimo, Sinan Sakić preminuo je 1. juna u Beogradu u porodičnom stanu na Dorćolu. Pevač je izgubio bitku sa bolešću na dan kada mu je trebalo biti saopšten datum transplatacije jetre.

Sinan je bio jedan od najpopularnijih folk pevača, a slavu je stekao krajem osamdesetih snimajući sa legendarnom grupom "Južni vetar".