Luisova žena: Sama guram napred (VIDEO)

M.K./D.P. | vip 2016-07-31 12:33:35 2016-07-31 12:33:35

Pevač Ljubiša Stojanović Luis tragično je izgubio život u saobraćajnoj nesreći pre tačno pet godina. Članovi najuže porodice danas su na borčanskom groblju Zbeg odali pomen, a supruga Silvana otkrila da je tek sad "stala na noge".

Printskrin Clip.rs

 

Talentovani Leskovčanin, specifičnog muzičkog i modnog stila, tog 31. jula 2011. godine vraćao se sa nastupa u ranim jutarnjim satima. Na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, kod naselja Feketić, Luisov "krajsler" je iznenada prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se s „fordom“ mađarskih registarskih oznaka. Obojica su preminuli na licu mesta.

Luis je muzikom počeo da se bavi davne 1970. godine, a prvi album "Ne kuni me, ne ruži me majko" snimio je tek deset godina kasnije. Ukupno je snimio 14 albuma, a poslednji "Ciganski san" izdao je 2008. Inače, nadimak Luis dobio je još kao devetogodišnjak jer je odlično imitirao američkog džez muzičara Luisa Armstronga.

Legendarni Luis među prvima je kombinovao džez sa srpskim folklorom. Neki od njegovih najvećih hitova su: 'Ne kuni me, ne ruži me majko', 'Dudo', 'Mećava', 'Dunjo moja', 'Slike u oku', 'Sve se osim tuge deli', 'Ne idi od mene', 'Obriši suze', 'Kamerav', 'Opa opa'...

 

Pevač je za sobom ostavio ukupno šestoro dece. Poslednje godine života proveo je u nevenčanoj zajednici sa 19 godina mlađom Silvanom, koja mu je rodila troje dece: sinove Andreja i Sergija i ćerku Elu Mitu.

Iz prvog braka je imao sina Miodraga, dok je sa drugom suprugom Dudom dobio sina Marka i ćerku Maju. Oboje su nastavili očevim stopama.

 

Expand player
Pogledajte više