Šaban Šaulić, pomen, porodica
Rajko Ristić/K.Lazarević/Alo!
Šaban Šaulić, pomen, porodica

Rajko Ristić/K.Lazarević/Alo!

Foto: Rajko Ristić/K.Lazarević/Alo!

Mina Kostić veruje da prijateljstva na estradi postoje, a jedan od njenih velikih prijatelja bio je i Šaban Šaulić koji je pre skoro godinu dana poginuo u saobraćajnoj nesreći. Njegova smrt Minu je jako pogodila, a ni danas ne može da se oporavi od ovog gubitka.

Mina Kostić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Jako mi je žao što se to desilo. Uskraćeni smo za jedan anđeoski glas, ali on je sigurno tamo gde treba da bude, među anđelima. Ali žive njegova dela i njegove pesme. Bila sam jako zahvalna Bogu i drago mi je što sam imala takvog prijatelja od kog sam mogla da načim mnogo toga. Teško je pogotovo što je sahranjen na dan kada je moje dete rođeno i ne može da se zaboravi. Ja sam jako teško to podnela. A jako teško sam podnela i to kada je Toše Proeski poginuo. Njega sam imala priliku da upoznam. Isto smatram da je otišao jedan anđeoski glas i čovek koji je zračio tom nekom pozitivnom energijom. Znam da je i on među anđelima - rekla je Mina.

Mina Kostić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Mnogi pevači nažalost izgubili su život u automobilskim nesrećama jer često putuju na nastupe i van granica naše zemlje. Mina Kostić priznala je da nema vozačku dozvolu jer ju je bilo strah da vozi:

- Ja sam sa devetnaest godina upisala vožnju i plašila sam se i odustala sam od toga. Više nikada nisam poželela da polažem, da vozim i ceo život, a sad ću 45 godina, ceo život se vozim taksijem. Nikada nisam vozila i sada imam želju da probam. I probaću. Ako bude išlo, ide, ako ne, Bože moj.

Mina Kostić

Screenshoot Happy

 Foto: Screenshoot Happy