Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Alo!/Rajko Ristić
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Alo!/Rajko Ristić

 Foto: Alo!/Rajko Ristić

Bivši ministar infrastrukture i saobraćaja je, pre nego što je uplovio u ljubavnu vezu sa Anom Bekutom, bio veren s jednom gospođom, bez obzira na to što je i tada, kao i danas, bio u braku sa suprugom Draganom - Dašom.

Potpuno zaštićena

Čim je upoznao folk zvezdu, on se zaljubio na prvi pogled, a potom i ostavio verenicu zbog nje.

- Mrka godinama sa zakonitom ženom funkcioniše na prijateljskoj osnovi i ne dozvoljava da je iko dira, niti da je bilo ko spominje u negativnom kontekstu. Ona je s njegove strane maksimalno zaštićena i poštovana. Međutim, više od 10 godina Mrka ima slobodu da svojim ljubavnim životom raspolaže kako on to želi.

Pre nego što je lično upoznao Anu, zabavljao se s jednom finom gospođom koja mu se dopadala. On ju je čak i verio, a pored toga i planirao zajednički život s njom. U tom periodu pokojni Šaban Šaulić spojio je pevačicu i političara, nakon čega su spontano počeli da se viđaju po restoranima i simpatisali se, a ubrzo i smuvali - otkriva dobro obavešten izvor i dodaje da se Mrkonjić na miran način rastao s tadašnjom partnerkom, koja ga je razumela i nije mu pravila probleme.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

Alo!/Dejan Briza

 Foto: Alo!/Dejan Briza

Bila je oprezna

- Ana u početku nije želela da se upušta u ljubavni odnos s Milutinom jer je oženjen, a imao je i verenicu. Međutim, tek kada je on, donekle, rešio svoj emotivni status, ona je pristala da se zabavlja s njim. Bekuta je ozbiljna žena i nije joj trebalo da niko ispira usta njenim imenom. Doduše, i pokojni Šaulić je dosta kumovao njihovoj vezi i nagovarao Anu da prihvati Mrkonjićeva udvaranja.

On je stvarno bio opčinjen njenom lepotom, dobrotom, stavom, vrednoćom i tada je bio spreman na sve da je osvoji - kaže  izvor. Podsetimo, Mrka o ljubavi s Bekutom priča na sva zvona iako se nije zvanično razveo, niti prestao da se viđa s Draganom.

Ana Bekuta

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Ovim povodom oglasila se Anu, koja nije želela da komentariše prošlost, ali je nije ni demantovala.

- Jao, gde me nađoste sad? Neka, šta je bilo, bilo je. Zašto pričati o nečemu što je sad nevažno?

Svakoj ženi bih poželela da uz sebe ima muškarca kao što je Milutin, i kao ljubav, i kao prijatelja, i kao podršku u svakom smislu. Ja sam s njim pronašla svoj mir i srećna sam žena - rekla je folk zvezda, koja se vredno priprema za veliki solistički koncert u Sava centru, zakazan za 29. decembar, a potom i za novogodišnji nastup u jednom prestoničkom restoranu.