Natalija Simović
Rajko Ristić/Alo
Natalija Simović

Rajko Ristić/Alo

Foto: Rajko Ristić/Alo

Od toga da je preko kreveta došla do posla, kao i da joj razni moćnici kupuju garderobu i ouću. To je, međutim, kako kaže, ne vređa jer ona zna šta je istina.

- Vrlo kratko sam u medijima, prilično sam nova, pa se svi pitaju otkud ja na zvezdanom nebu, kako to da vodim jednu od najgledanijih emisija i da budem u rejtingu. Evo, vama ću otkriti ekskluzivno da me je na TV „Pink“ dovela Nataša Šević, tadašnja rediteljka DNK i moja prijateljica. U meni je prepoznala potencijal jer je sa mnom radila i razne druge pilote za raznorazne emisije koje su se vrlo lepo prodavale - kaže za „Alo!“ poznata voditeljka i dodaje:

Jasmina Ana promocija Natalija Simović

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

- Čula sam o sebi razne priče, susretala sam se s raznim predrasudama. Mnogi su insinuirali da me je na ovo mesto doveo neko mnogo jak. Govorili su da iza mene stoji ovaj ili onaj, a zapravo, ja sam sama i čak nemam ni partnera. Nikada me niko nije izdržavao. Uvek sam imala dovoljno novca da samoj sebi priuštim ono što mi se sviđa - kaže ona i dodaje:

Natalija Simović

Rajko Ristić/Alo

 Foto: Rajko Ristić/Alo

Devojke koje pak preko kreveta ostvaruju svoje ciljeve i one koje se bave najstarijim zanatom ne osuđuje.

PROČITAJTE JOŠ:

- Smeta mi kada se novinarkama, voditeljkama, glumicama i pevačicama pripisuju takve stvari. Žene koje imaju svoje zanimanje, a dovode se u vezu s prostitucijom, koje se trude i bore i školuju za to što jesu, i mnogo propate do uspeha, ne želim da povezuju sa takvim stvarima. Neka prostitutke rade ono što žele ukoliko je to njihova sreća. Ja ih neću nazivati pogrdnim imenima, ali bih volela da deca znaju na koga se ugledaju - kaže Natalija za „Alo!“. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Lepi

10.07.2020 08:31

Ne zna da se ponasa. Kao voditeljka je losa. Nije ovo za nju.

Dragana Rapaic

10.07.2020 09:32

Pozdrav za Nataliju, Pancevku i moju skolsku drugaricu! Ono sto bih ja imala da kazem za nju je SVE NAJBOLJE! Uvek je bila dobar i pozitivan lik, harizmaticna i normalna, sto je najbitnije. Za dobrim konjem prasina se dize, tako da draga Natalija, SAMO NAPRED ONAKO KAKO TI TO SAMA UMES I ZNAS I SVAKA CAST NA PISTIGNUTOM USPEHU! VELIKI POZDRAV! RAPA ?❤️?