Zlata i Goca
Foto: printscreen Tv Pink
Zlata i Goca

Foto: printscreen Tv Pink

Foto: printscreen Tv Pink

Pre skoro dve nedelje u našoj državi je proglašena vanredna situacija zbog epidemije koronavirusa. Nadležni su doneli mere koje podrazumevaju da svi ostaknu kod kuće i izbegavaju kontakt sa drugim ljudima kako se zaraza ne bi širila.

Zbog ove situacije smo kontaktirali veliki broj naših javnih ličnosti, glumaca i pevača, kako bismo se informisali kako su i kako provode vreme kod kuće, budući da su navikli na veoma dinamičan životni tempo.

Pevačica Zlata Petrović kaže da se pridržava svih mera koje su uvedene i da vreme provodi isključivo kod svoje kuće, a sa njom živi i njen mlađi sin.

Zlata Petrović

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Šta da se radi? Pribrani smo, radimo sve što je rečeno, kada mogu svi, zašto mi da budemo izuzetak. Mlađi sin živi sa mnom, a stariji živi sa svojom suprugom i mojim unukom. Pre nekoliko dana na Mladence bio je i rođendan moga unuka, ali ja nisam mogla da prisustvujem. Pravili su mu oni tortu, ali kada sve prođe okupićemo se - kaže Zlata.

Vreme provodi kao i sve žene, obavljajući kućne poslove.

- Nikad mi kuća nije bila čistija, non - stop čistim, kuvam, perem i trudim se da ostanem pribrana i pozitivnog stava, nadam se da će se ovo što pre završiti i da kraj bude dobar za sve nas - rekla je pevačica.

Svako veče pozdravlja zdravstvene radnike i njihov rad, aplauzom sa svoje terase.

Zlata Petrović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Svaki put me savladaju emocije i plačem kada tapšemo. Moj sin se čudi, a ja ne mogu da mu objasnim da me jednostavno savladaju emocije - rekla je pevačica.

Redovno se čuje sa svojom prijateljicom pevačicom Gocom Božinovskom.

- Goca brine monogo više nego ja. Stalno se čujemo, pre neki dan me zvala i kaže uključi kameru da se vidimo, možda nam je ovo poslednji put. Petnaest minuta mi smo pokušavale da uključimo kameru i na kraju smo shvatila u celoj gužvi da je to bio običan, a ne Vajber poziv - ispričala je Zlata i kaže da su se obe smejale ovoj situaciji koja im je popravila raspoloženje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on Dec 16, 2018 at 6:53am PST

 

Komentari (4)

ivan

27.03.2020 19:27

Zlato nemoj da se brines za sebe i Gocu. ALKOHOL je preventiva a VAS dvije to konzumirate tako da nema problema.Jos nešto nece grom u KOPRIVU.

bane

28.03.2020 07:51

auuuu cisti i kuva svaki dan kukuuuuu kalasturo

dzudza basadzija

28.03.2020 11:50

Placali smo ih da se vrckaju i krevelje uz urlikanje,i sve to placali...Dal' nece i ovo da nam naplate?Da li je moguce da ne shvataju,sta im botoks radi???Mi vise ne gledamo prirodne ljude,bar ne medju "voditeljima","voditeljkama',"cuvenima,legendama,legendarkama..."...Niti seju,niti zanju,niti mese,niti peku...I Vi nalazite za shodno da nas maltretirate i sa njihovim,jadikovkama...?Sada kad nam je najteze!?

Stojko

28.03.2020 14:55

Izgleda da ih prisvrbelo!