Aleksandra Radović
Rajko Ristić/Alo!
Da li će je primiti u školu?!: Aleksandra Radović

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Naime, umesto da nedavno gostovanje u emisiji „Beogradska hronika“, iskoristi za promociju novog albuma, pevačica je minute na Javnom servisu upotrebila kako bi bockala svoje koleginice, te je iz mira potkačila one koje su, uz muziku, razvile još jedan biznis. 

- Pričam baš sa svojim roditeljima i moja majka mi kaže: „E, tvoje koleginice prave parfeme, a ti praviš ajvar!“ - rekla je ona voditeljki, iako tema razgovora uopšte nisu bile ni koleginice, ni zimnica, a ponajmanje kozmetika.
Ovaj delić razgovora postao je viralan na internetu, a iako Aleksandra nije rekla na koga je tačno mislila, mnogi su prepoznali da se njen komentar odnosi na Eminu Jahović, ali i na Maju Berović jer su obe nedavno promovisale svoje kozmetičke preparate.

Emina Jahović

Alo

 Foto: Alo

-„Aleksandra nije živa dok ne potkači Eminu“. „Možda je mislila na Maju Berović, i ona je objavila paletu senki“ „Sujeta i ljubomora kuljaju iz Aleksandre“ - samo su neki od komentara na Tviteru. I dok se tviteraši ne smiruju, iz Aleksandrine medijske službe poručili su nam da pevačica nije imala nameru nekoga da uvredi niti da prozove.

- Njena izjava je neposredna i nastala je u razgovoru tokom gostovanja u emisiji - bilo je sve što su želeli da kažu, dok su saradnici Emine Jahović bili raspoloženiji za razgovor za „Alo!“.

- Drago nam je da je lansiranje brenda imao toliko veliki i dobar odjek u javnosti i to samo govori da je Emina napravila pravi iskorak u svet kozmetike - rekli su oni za „Alo!“.

Maja Berović

Promo

 Foto: Promo

I Maja Berović uplovila je uplovila u kozmetičku industriju lansirajući paletu senki i ruževa sa njenim potpisom. Iako su mnogi komentarisali da je Aleksandra mislila i na nju, Maja nije želela da komentariše ovu situaciju.

- Maja nije proizvela parfem, pa smatra da se na nju ne odnosi ova izjava. Ne želi da komentariše tuđe izjave - rekli su za „Alo!“ Majini saradnici. 

Pročitajte još:

Komentari (4)

cile

11.10.2020 09:16

pa ona je samo da pravi ajvar,umislila da samo ona ume da peva

Sale

11.10.2020 12:42

@cile - Naravno da zna ..ona je pojam za sve one kvazi umetnike na takozvanoj estradi, ..lenjštine bez ukusa i stila, svaka budaletina bi da peva i naravno...samo da je golo, za seljaka dovoljno...prostakluka bez granica. Jadna li si Srbijo...

Nada

11.10.2020 11:41

Ko je ona ?

Snežana

11.10.2020 15:42

Prelepo peva, ali mnogo je antipatična. To joj oduzima mnogo. Ali glas fantastičan. Šteta