Suzana Mančić
printscreen
Suzana Mančić

Rajko Ristić

Suzana Mančić, Foto: Rajko Ristić

Ona je za „Alo!“ ispričala da se nemili događaj odigrao pre petnaest godina i da je samo zahvaljujući brzoj reakciji lekara iz Grčke, sprečena tragedija.

- Želela sam da smršam, kao i većina ljudi, brzo i lako. Da ne treniram i da ne budem na iscrpljujućim dijetama, već da popijem tabletu, a da se kilogrami sami tope - počela je Suzana svoju ispovest za „Alo!“.
Kako kaže, do lekova na crno došla je po preporuci.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- U to vreme, pre petnaest godina, pola Beograda pilo je te tablete za mršavljenje. Nisu imale ni etiketu, ni deklaraciju, ni specifikaciju… Stizale su iz Brazila, crnim putem i kupovale su se ispod ruke - kaže Suzana.

Po savetu nekih drugarica, koje su ih takođe konzumirale i uspešno oslabile, Suzana je počela i sama da ih uzima.

Suzana Mančić

Alo!/Marko Đoković

Suzana Mančić, Foto: Alo!/Marko Đoković

- Vrlo brzo sam oslabila, ne mogu da se setim tačno koliko kilograma, ali znam da je bilo puno. One su po tome i bile poznate. Brzo su davale rezultat - kaže Suzana i dodaje da je nakon nekog vremena počela da oseća izvesne tegobe, te je prestala da ih pije.

- Nisam ih uzimala nekoliko dana jer je nešto počelo da mi smeta kod njih. Ne znam tačno šta, ali mi nije bilo dobro. Jednog dana mi je mnogo pozlilo, imala sam snažno lupanje srca, a puls mi je skočio na 180/ 200. Bila sam u Grčkoj pa su me njihovi lekari hospitalizovali i uradili sve moguće analize, nakon čega su zaključili da su supstance koje su pronađene u mojoj krvi, doveli do mog stanja - kaže Suzana i dodaje:

Suzana Mančić

Masanori Jošida/Alo!

Suzana Mančić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Srećom EKG i EHO srca pokazali su da većih oštećenja na srcu nema, a doktori su mi objasnili da sam imala puno sreće - objašnjava Suzana Mančić.

Miki i Suzana bankrotirali? Skovali tajni plan protiv njene dece!

AUTOR: Star/J.I. DATUM I VREME: 26.09.2019. 17:50 Au! Miki Đuričić, Suzana Perović, Foto: Printscreen Jedna od najzanimljivijih ljubavnih priča iz rijaliti programa, dobila je drugačiji smer. Miki Đuričić je, rešen da se oženi spremio za svoju izabranicu, Suzanu Perović, prsten vredan više hiljada evra.

 

Nakon tog iskustva, kako kaže, nikada više nije popila lek za mršavljenje. Kaže, shvatila je da nema brzog, a zdravog mršavljenja.

Suzana Mančić

printscreen

Suzana Mančić, Foto: printscreen

- Trebalo bi i da treniram, ali sam se malo ulenjila po tom pitanju. Iako sam operisala oba kuka, valjalo bi da se fizički malo više aktiviram, ali zasad samo šetam i obavljam bračne obaveze - kaže kroz smeh za „Alo!“ šarmantna voditeljka.

BONUS VIDEO:

Prozvao je Snežanu Dakić jer se bez grama šminke pojavila u javnosti, ona ga komentarom oduvala!